Mainos

Korhonen mukana kaatamassa Joutsen Median hallitusta

Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen allekirjoitti valtakirjat ainakin kahdelle edustajalle Joutsen Median yhtiökokoukseen, jossa vaihdettiin yhtiön hallitus.

Asian vahvistaa kokouksen valtakirjat tarkastanut Suomenmaa-yhtiöiden entinen toimitusjohtaja. Toimitusjohtajan mukaan valtakirjat edustivat yli kymmentä prosenttia yhtiökokouksen äänistä.

Korhonen kuitenkin kiistää STT:lle, että hän olisi missään vaiheessa ollut tekemässä nimilistoja hallituksen toivottavasta kokoonpanosta. Hän korostaa kirjoittaneensa valtakirjat virkansa puolesta.

Joutsen Media kustantaa muun muassa Suomenmaata, jonka päätoimittaja Timo Laaninen kamppailee puoluesihteerin paikasta Korhosen kanssa.

Hallituksen puheenjohtaja: Vanhanen tiesi muutoksista

Sotkuun on sekaantunut myös pääministeri Matti Vanhanen. Vanhasen mukaan häntä oli pyydetty ja hän oli suostunut hallituksen jäseneksi. Eilen Vanhanen kuitenkin kirjoitti blogissaan lähtevänsä hallituksesta, koska lähes koko hallitus oli hänen tietämättään vaihdettu.

Kokoomuksen verkkolehti Verkkouutiset kertoo toisen version tapahtumien kulusta. Verkkouutisten haastatteleman Joutsen Median uuden hallituksen puheenjohtajan Sakari Hakolan mukaan Vanhanen hyväksyi puhelinkokouksessa hallituksen järjestäytymisen.

- Yhtiökokous valitsi hallituksen ja hallitus piti järjestäytymiskokouksen. Osa oli puhelinyhteydessä, myös Vanhaseen oltiin. Minut valittiin puheenjohtajaksi ja Vanhanen varapuheenjohtajaksi. Kysyttiin kaikilta jäseniltä, että sopiiko tällainen menettely. Vanhanen sanoi, että sopii, Hakola kertoo Verkkouutisissa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.