Koop Arponen samalle lavalle maailmantähtien kanssa

Koop Arposen maailmanvalloitus on nytkähtänyt ensimmäisen askeleen eteenpäin. Mies esiintyy lokakuussa Samsungin järjestämässä hyväntekeväisyysgaalassa Lontoossa.

Koop paljasti asian MTV3:n Huomenta Suomessa. Suomalaishurmuri on mukana Samsungin Roosa nauha -kampanjassa, jossa tuetaan rintasyöpään sairastuneita.

Koop on tehnyt kampanjaan kappaleen I Love It When I See You Smile, joka on hurmannut myös Samsungin isot kihot. Koopin tekemä laulu avasi miehelle ovet Lontoossa järjestettävään isoon gaalaan.

Gaala järjestetään Lontoossa hienosto-ostoskeskuksessa lokakuun 15. päivä.

– Kyllä tämä on urani isoin juttu, ehdottomasti. Vaikka olen esiintynyt brittipubeissa useasti, nyt minut kutsutaan erikseen keikalle Lontooseen, Koop kertoo innostuneena Viihdeuutisille.

Kyseessä ei ole mitkään pienimuotoiset kekkerit, vaan paikalle on tulossa megaluokan staroja. Viime vuonna gaalavieraina olivat muun muassa Christina Aguilera ja Täydellliset naiset -ohjelman kaunottaret.

Lontoon-keikan lisäksi Koopilla on mahdollisuus laulaa itsensä maailmankartalle marraskuussa. Koop esiintyy Levillä marraskuun puolessa välissä, kun naisten alppihiihdon pujottelu-cup starttaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat