Kolmosen kokkien keittokirja lapsille

Jaakko ja Petri Kolmonen ovat julkaisseet lapsille suunnitellun keittokirjan, "Suomalainen lasten keittokirja". Se on tarkoitettu sekä lasten omatoimiseen kokkailuun että lasten ja aikuisten yhteisiin ruuanvalmistushetkiin. Ruokaohjeiden suunnittelussa on ollut lähtökohtana raaka-aineiden kotimaisuus, ja myös ravitsemusasioihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Ravitsemusasiantuntijoina ovat toimineet ravitsemusterapeutti Aila Paganus HYKS:in Lastenklinikalta ja professori Antti Aro Kansanterveyslaitoksesta.

Monipuolisesta reseptivalikoimasta löytyy ohjeet muun muassa Pupuäidin porkkanasosekeiton, Jessen avaruuskalan ja voimapihvin valmistukseen. Kaikki ruokalajeihin valitut raaka-aineet ovat lapsiperheiden suosimia ja koulujen ja päiväkotien eniten syötyjen ruokien aineksia. Valmistettavat ruuat ovat etupäässä helppoja ja nopeatekoisia. Värikkäästi kuvitettua kirjaa voi käyttää mainiosti myös katselu- ja satukirjana. Taitelija Aimo Huotari on loihtinut kirjan sivuille sympaattisia eläinhahmoja, jotka antavat ruuanvalmistusohjeita ja ravintotietoiskuja ja jakavat käyttäytymisvinkkejä ruokailua ja kaupassa käyntiä varten.

Kirjan ovh on 95 markkaa. Kustantajalta suoraan tilattuna hinta on 75 markkaa + postikulut. Yli 500 kappaleen tilaukset toimitetaan postivapaasti.

Lisätietoja: www.kokkikolmonen.com tai Jaakko Kolmonen p. 09-3492374

(MTV3 Internet / Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja