Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Kolmosen kokkien keittokirja lapsille

Suomalaisten lasten keittokirja
Suomalaisten lasten keittokirjaCopyright Alma Media Oyj 2001
Julkaistu 23.07.2002 16:11

Jaakko ja Petri Kolmonen ovat julkaisseet lapsille suunnitellun keittokirjan, "Suomalainen lasten keittokirja". Se on tarkoitettu sekä lasten omatoimiseen kokkailuun että lasten ja aikuisten yhteisiin ruuanvalmistushetkiin. Ruokaohjeiden suunnittelussa on ollut lähtökohtana raaka-aineiden kotimaisuus, ja myös ravitsemusasioihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Ravitsemusasiantuntijoina ovat toimineet ravitsemusterapeutti Aila Paganus HYKS:in Lastenklinikalta ja professori Antti Aro Kansanterveyslaitoksesta.

Monipuolisesta reseptivalikoimasta löytyy ohjeet muun muassa Pupuäidin porkkanasosekeiton, Jessen avaruuskalan ja voimapihvin valmistukseen. Kaikki ruokalajeihin valitut raaka-aineet ovat lapsiperheiden suosimia ja koulujen ja päiväkotien eniten syötyjen ruokien aineksia. Valmistettavat ruuat ovat etupäässä helppoja ja nopeatekoisia. Värikkäästi kuvitettua kirjaa voi käyttää mainiosti myös katselu- ja satukirjana. Taitelija Aimo Huotari on loihtinut kirjan sivuille sympaattisia eläinhahmoja, jotka antavat ruuanvalmistusohjeita ja ravintotietoiskuja ja jakavat käyttäytymisvinkkejä ruokailua ja kaupassa käyntiä varten.

Kirjan ovh on 95 markkaa. Kustantajalta suoraan tilattuna hinta on 75 markkaa + postikulut. Yli 500 kappaleen tilaukset toimitetaan postivapaasti.

Lisätietoja: www.kokkikolmonen.com tai Jaakko Kolmonen p. 09-3492374

(MTV3 Internet / Finfood)

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Nähtiinkö Hietaniemen hautausmaalla kummitus? Vahtimestari kertoo kylmäävän tarinanGranaattiomenan siemenet irti hetkessä – tämä kikka toimii!Kaamos koettelee jaksamista: Näin erotat väsymyksen masennuksestaMiten kuusi kannattaa kuljettaa kotiin? "Ehdottomasti paras ja suositeltavin tapa"Mitkä ovat kodin suurimmat sähkösyöpöt jouluna? Pienellä niksillä voit säästää joulun sähkölaskussaJessen nerokas joulupuuro: Näin teet vispipuuroa glögistä

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen18:55
    Huomenta Suomi

    Nähtiinkö Hietaniemen hautausmaalla kummitus? Vahtimestari kertoo kylmäävän tarinan

  • Eilen17:10
    Ruokaniksit

    Granaattiomenan siemenet irti hetkessä – tämä kikka toimii!

  • Eilen14:45
    Lifestyle

    Kaamos koettelee jaksamista: Näin erotat väsymyksen masennuksesta

  • Eilen11:58
    Liikenneturvallisuus

    Miten kuusi kannattaa kuljettaa kotiin? "Ehdottomasti paras ja suositeltavin tapa"

  • Eilen10:10
    Sähkö

    Mitkä ovat kodin suurimmat sähkösyöpöt jouluna? Pienellä niksillä voit säästää joulun sähkölaskussa