Mainos

Kolme nuorta kuoli ja neljä loukkaantui kolarissa Pirkanmaalla

Kolme nuorta on kuollut ja neljä loukkaantunut vakavasti kahden henkilöauton kolarissa Pirkanmaan Kuhmalahdella. Kaikki kuolleet olivat miehiä. Onnettomuus tapahtui Kangasalan ja Kuhmoisten välisellä tie 325:llä noin kello 22.30.

Henkilöautot törmäsivät Kuhmalahden ja Pohjan välillä sijaitsevassa risteyksessä. Toisessa kolariautossa matkusti neljä ja toisessa kolme ihmistä. Pelastuslaitoksen mukaan kaikki autoissa matkustaneet ovat iältään parikymppisiä nuoria.

- Pohjantien ja Kouluntien risteyksessä sattui kahden henkilöauton kolari. Toinen autoista syttyi koko moottoritilaltaan palamaan. Lähellä ollut asukas sammutti palon, kertoi päivystävä palomestari Johannes Valkama yöllä.

Poliisilla ei ollut käsitystä turman syystä vielä aamuyöllä. Myöskään loukkaantuneiden vammojen vakavuudesta ei ollut tarkempaa tietoa. Onnettomuuspaikan raivauksen takia tie oli suljettuna kello 2.30:een saakka.

Pelastuslaitoksen mukaan tie onnettomuuspaikalla oli märkä, muttei jäässä. Illan aikana on sadellut, mikä on saattanut haitata näkyvyyttä.

- Onnettomuuspaikalla on 80 kilometrin rajoitus, ja tie on tällä kohdalla aika lailla suora, Valkama sanoi.

Pelastuslaitokselta ei vielä yöllä osattu arvioida, oliko kyseessä risteys- vai nokkakolari.

Katso Anne Forssènin juttu

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.