Mainos

Kolme nuorta kateissa Lapissa – Poliisi pyytää havaintoja

Lapin poliisilaitoksen mukaan kateissa on kolme alaikäistä nuorta, jotka ovat jättäneet palaamatta asuinpaikkoihinsa.


Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja näistä nuorista. Kaikki havainnot nuorista voi ilmoittaa hätäkeskukseen, numeroon 112.

17-vuotias Joni Santamäki on ollut tavoittamattomissa 19.6. lähtien. Santamäki on liikkunut ainakin Hetan ja Muonion alueella.

Santamäki on noin 180cm pitkä ja hoikkavartaloinen, hiukset ovat tummat, kihartavat ja pitkähköt. Hän pukeutuu löysiin farkkuihin ja huppareihin.

Niin ikään 17-vuotias Jarkko Nevala on jättänyt palaamatta asuinpaikkaansa 19.6.

Katoamishetkellä kaljupäisen Nevalan hiukset ovat nyt jo mahdollisesti kasvaneet. Noin 175–180-senttinen Nevala pukeutuu yleensä tummiin huppareihin ja pitää huppua päässään. Hänen toisessa korvassaan on lävistys ja toisessa korvassa pieni kultainen koru.

Myöskin 17-vuotias Paula Räisänen on jättänyt palaamatta asuinpaikkaansa, poistuttuaan sieltä eilen keskiviikkona kello 17. Hän liikkuu todennäköisesti Kemijärven alueella.

Räisänen on noin 175 cm pitkä ja hoikka. Hänellä on tummat, pitkät ja paksut hiukset, jotka viimeksi tavattaessa olivat myös kiharretut. Hän on oli poistuessaan pukeutunut mustiin, tiukkoihin housuihin ja mustaan toppiin. Räisäsellä on luultavasti mukanaan iso mustavalkoinen käsilaukku ja musta takki. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.