Kohti Mount Everestiä: Pettymyksiä toisensa perään

Anne-Mari Hyryläisen ja Sky Climbers -tiimin matka etenee kohti Mount Everestin huippua. Lue uusimmat käänteet Sky Climbers -tiimin blogista!

Ristiriitaisia sääennusteita ja huippuyrityksen suunnittelua

Nyt on kulunut tasan kaksi viikkoa siitä, kun edellisen kerran laskeuduimme vuorelta alas perusleiriin. Luulimme tuolloin huippuyrityksen olevan mahdollista melko pian, vähintään viikon sisään. Toisin kävi. Olemme yhä perusleirissä ja odotamme tuulten tyyntymistä huipulla.

Katso myös tiimin viimeisin video

Miten kauan tiimillä vielä menee, ennenkuin sääikkuna on kiipeilijöille suosiollinen? Katso videolta Jussin ennusteet!

Anne-Marin tavoitteena on nousta ensimmäisenä suomalaisena naisena Mount Everestin huipulle! Hänen matkastaan dokumentoidaan kansainvälinen dokumenttielokuva. Helmi saa seurata Anne-Marin videopäiväkirjoista matkan etenemisestä päivittäin toukokuussa suuniteltuun nousuyritykseen asti.

Helmi-risteily 8.5.2010 ajoittuu samaan aikaan kuin Anne-Marin suunniteltu nousuyritys. Pidetään peukkuja, että nousu onnistuu, ja Helmi-viiri kohoaa 10-vuotissyntymäpäivän kunniaksi maailman huipulle! Vapaalla ja viihteellä ohjelmasta soitellaan myös matkan varrella Anne-Marille suorasta lähetyksestä.

Tule Helmen mukana kannustamaan Anne-Maria hänen huikeassa seikkailussaan!Videopäiväkirjoja on kuvattu 16.3. alkaen. Pääset katsomaan kaikki valmisteluvaiheen päiväkirjamerkinnät MTV3Katsomosta Helmen sivuilta.

Lue myös:

    Uusimmat