Mainos

Kohti Mount Everestiä: Hätäily on äärimmäisen vaarallista ja vastuutonta

Anne-Mari Hyryläisen ja Sky Climbers -tiimin matka etenee kohti Mount Everestin huippua. Lue uusin blogi ja katso upeat kuvat haastavasta yrityksestä.

Perusleiri peittyy lumeen

Heräsimme viime yönä kahden maissa voimakkaaseen ukkoseen. Salamointia ja jyrinää seurasi lumisade, joka jatkuu yhä (kello on nyt klo 15). Eilinen lämmin perusleiri on nyt peittynyt 20 senttimetrin lumivaipan alle eli aivan vielä emme kaiva shortseja rinkoistamme. Pilvet roikkuvat alhaalla ja ympäröivistä vuorista ei juuri nyt näe vilaustakaan. Perusleiri vaikuttaa aavemaisen hiljaiselta ja liikettä ei oikein näy missään. Aivan kuin koko perusleiri olisi yllättäen vaipunut talviuneen.

Anne-Marin unelma

Katsomo-video ei ole saatavilla

Anne-Marin tavoitteena on nousta ensimmäisenä suomalaisena naisena Mount Everestin huipulle! Hänen matkastaan dokumentoidaan kansainvälinen dokumenttielokuva. Helmi saa seurata Anne-Marin videopäiväkirjoista matkan etenemisestä säännöllisesti toukokuussa suuniteltuun nousuyritykseen asti.

Helmi-risteily 8.5.2010 ajoittuu samaan aikaan kuin Anne-Marin suunniteltu nousuyritys. Pidetään peukkuja, että nousu onnistuu, ja Helmi-viiri kohoaa 10-vuotissyntymäpäivän kunniaksi maailman huipulle! Vapaalla ja viihteellä ohjelmasta soitellaan myös matkan varrella Anne-Marille suorasta lähetyksestä.

Tule Helmen mukana kannustamaan Anne-Maria hänen huikeassa seikkailussaan!

Katsomo-video ei ole saatavillaVideopäiväkirjoja on kuvattu 16.3. alkaen. Pääset katsomaan kaikki valmisteluvaiheen päiväkirjamerkinnät MTV3Katsomosta Helmen sivuilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.