Klamydian Vesku paljastaa kohusuudelman taustat

Klamydian laulaja Vesku Jokinen ja räppäri Petri Nygård intoutuivat suutelemaan viikonlopun keikalla. Vesku paljastaa MTV3.fin Viihdeuutisille, mistä oikein oli kyse?

Viikonloppuna Klamydian ja Petri Nygårdin keikalla nähtiin yllättäen homoeroottinen suudelma, jonka suorittivat Klamydian laulaja Vesku Jokinen ja räppäri Petri Nygård. Vesku paljastaa MTV3.fin Viihdeuutisille, että tempauksen taustalla on miesten välinen jekkusota.

– Meillä on meneillään aika järjetön jekkusota, joten täytyy tunnustaa, että suudelma oli kosto Petrin aikaisemmasta tempauksesta, Vesku kertoo.

Ennen illan keikkaa Petri Nygård oli tehnyt jäynän Klamydialle. Nygårdin poppoo oli ovelana siirtänyt kaikki Klamydialle tarkoitetut alkoholipitoiset juomat Nygårdin bäkkärialueen baarikaappiin. Klamydian baarikaapista oli lopulta löytynyt vain mehua ja limsaa ja kaappi oli kiilattu kiinni vanhan autonoven avulla.

– Siinä autonovessa oli erinäisiä irstaita kuvioita ja Petri kertoi sen olevan lahja mulle. Kyllä me lopulta kuitenkin juotiin ne alkoholijuomat yhdessä, mutta puolin ja toisin tulee jekkuiltua, Vesku kertoo.

Aiheesta kirjoitti ensimmäisenä 7 päivää -lehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat