Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kirsti Väänäsen kassi:

Julkaistu 30.01.2003 16:43

- kokonainen tuore ananas - kampela - kanttarelleja - pss hasselpähkinöitä - puolukoita - 1 l vaniljajäätelöä

Markus Maulavirran ja Kirsti Väänäsen menu:

Marengilla kuorrutettua ananasta

puolukoita ananasta 3 munanvalkuaisia 80 g sokeria

Halkaise ananas ja koverra. Sekoita ananasrouhe ja sopiva määrä puolukoita. Vispaa sokeri ja valkuaiset kovaksi. Nostele marenkikokkareita ananaksen päälle ja kuorruta kuumassa uunissa.

Kuorrutettua kampelaa ja käristettyjä kanttarelleja

Kostuta kamplelafileet munankeltuisella ja kasta korppujauho-ruisjauhoseokseen. Paista kuumassa öljyssä. Tarjoa kanttarellien kanssa.

Kanttarelleilla täytetty kampelakääryle

Käristä kantarellit sipulin kanssa ja kääri kampelan kanssa rullalle. Laita kasariin hieman voita pohjalle ja aseta kampela pohjalle. Kaada valkoviiniä päälle sen verran, että pohja peittyy. Hauduta hitaalla tulella kannen alla 10 minuuttia. Nosta kala pois liemestä ja lisää sekaan hienoksi leikattua persiljaa ja ruohosipulia. Lisää hieman smetanaa ja sekoita tehoseittimella hienoksi. Tarjoa kampelan kanssa.

Kinuskikastiketta

50 g sokeria 50 g fariinisokeria 2 dl erikoiskermaa

Sulata sokerit ja lisää kerma. Keitä hiljalleen kunnes sakenee. Lisää joukkoon rouhittua pähkinää.

Pähkinä-jäätelövaahto

Sekoita jäätelö tehosekoittimella pähkinän kanssa vaahdoksi.

Lisää aiheesta:

"Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisestaSaako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kiviKatariina Räikkösen Linnan juhlien asussa oli tärkeä viesti – tunnistitko?Miehet eivät kuuntele? Tutkimus: Kissat joutuvat maukumaan miehille enemmän kuin naisilleNäitä tuttuja valmisruokia suomalainen suosii joulupöydässä – pakastepitsojenkin menekki kasvaa pyhinä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:01
    Koirat

    "Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisesta

  • 16:38
    Ruoka

    Saako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?

  • 14:37
    Ruokaniksit

    Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kivi

  • 14:13
    Vammaiset

    Katariina Räikkösen Linnan juhlien asussa oli tärkeä viesti – tunnistitko?

  • 12:17
    Kissat

    Miehet eivät kuuntele? Tutkimus: Kissat joutuvat maukumaan miehille enemmän kuin naisille