Kirsi Salon kassi:

- mustia oliiveja - munakoiso - hirven filettä - lakritsipatukka - maalaislimppu - 2 punajuurta - Musta Pekka-juustoa - Coca cola

Antti Vahteran ja Kirsi Salon menu:

Pippuripihvi hirven sisäfileestä

150 g hirvensisäfileetä henkeä kohden 50 g Mustapekka-juustoa 1 dl kermaa mustapippuria suolaa

Poista pihvistä ylimääräiset mahdolliset kalvot. Mausta murskatulla mustapippurilla ja suolalla. Paista paistinpannulla molemmin puolin mediumiksi. Lisää kerma sekä pehmeä juusto ja anna kiehahtaa hetki. Tarkista suola, tarjoile pihvi salaatin ja vaikka paistettujen perunoiden kera.

Lihatartar hirven sisäfileestä

150 g jauhettua tai veitsellä raaputettua hirven sisäfileetä 50 g tasaiseksi sekoitettua Mustapekka-juustoa 1 rkl smetanaa 2 tl tabascoa 1 rkl Dijon- sinappia 1 rkl silputtua persiljaa mustapippuria suolaa

Sekoita kaikki aineet keskenään. Tarkista maku ja tarjoile paahdetun tumman saaristolaisleivän kanssa. Päälle voit makua lisäämään ripotella rucola salaattia.

Munankoiso-punajuuribruschetta

2 punajuurta puolikas pieni munakoiso 1 salottisipuli mustapippuria suolaa

Kuori punajuuret sekä munakoiso ja kuutioi puolen sentin kuutioiksi. Kuullota vähässä oliiviöljyssä silputun sipulin kanssa hiljaisella tulella pehmeiksi. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Paahda tumma maalaisleipä ja lisää seos leivän päälle.

Lakritsidrinkki

1 pötkö Halvan lakritsia 1 dl kermaa 2 cl likööriä

Sulata lakritsi miedolla lämmöllä kattilassa alkoholin ja muutaman ruokalusikallisen kerman kanssa. Lisää kermasta puolet sulanneen lakritsiseoksen päälle ja kaada lasiin. Vaahdota loppu kerma kevyesti ja kaada lakritsi vaahdon päälle

Lue myös:

    Uusimmat