Kirkasta samea iho – nappaa parhaat tuotevinkit!

Talven jäljiltä iho voi olla samea ja eloton. Kesää kohti mentäessä iholle kannaattakin antaa pieni hoitokuuri, jotta kesäaurinkoa kohti näyttäytyisi kirkas ja elinvoimainen iho.

Iho on kauneimmillaan hoidettuna. Kun iho on elinvoimainen, sen väri on heleä ja kosteustasapaino kunnossa. Hyvässä kunnossa oleva iho myös suojaa kehoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Talven jäljiltä iho voi kuitenkin olla samea, ja se kannattaa hoitaa kuntoon.

Terveellisten elämäntapojen lisäksi iho tarvitsee puhdistusta, kosteutusta ja suojausta pysyäkseen hyväkuntoisena. Perustuotteisiin kuuluvatkin puhdistustuote, kasvovesi sekä kosteusvoide. Elottoman ihon hoitoon kannattaa kuitenkin satsata erilaisilla kuorinnoilla ja ihoa hoitavilla seerumeilla. Yöllistä kosteutusta ei kannata unohtaa, sillä iho uusiutuu öisin.

Myös nutrikosmetiikasta voi olla apua. Nutrikosmetiikalla viitataan ihon, hiusten ja kynsien hoitoon kehitettyihin ravintolisiin.

Ihon avuksi voi myös ottaa meikkivoiteen. Erityistä kirkkautta tarjoaa valokynä, jolla kasvot saa hehkumaan!

Kokeile näitä tuotteita:

C-vitamiinia iholle

The Body Shopin Vitamin C -sarjan kirkastava hoito helpottaa väsyneen ja samean näköistä ihoa. Tuote sisältää puhdasta C-vitamiinia 5 %:n pitoisuutena. Pakkauksessa oleva jauhe ja neste sekoitetaan, ja tuotettä käytetään 10 päivän kuurina iholle aamuin ja illoin.

The Body Shop Vitamin C Facial Radiance Powder, 21,90 e/10 ml

Kotihoitoa kasvoille

Dr. brandtin uusi kaksivaiheinen happihoito on kätevä tehdä kotona. Tehohoito antaa iholle happea ja poistaa siitä kuona-aineita paljastaen säteilevän ihon. Vaahtoava happinaamio ja puhdistava voide toimivat yhdessä antaen soluille happea, kiihdyttäen solujen aineenvaihduntaa ja puhdistaen väsynyttä ja sameaa ihoa.

dr.brandt the detoxygen experience, 86,25 e/50g + 30g

Parsakaalin voimin

Biothermin Skin.Ergetic-hoitotiiviisteessä antioksidanttista vaikutusta antavat parsakaali, omena ja soija. Sitruunalla ja sokeriruo'olla on puolestaan heleyttävä vaikutus. Hoitotiiviste poistaa väsymyksen merkkejä ja ehkäisee niiden muodostumista. Tuotteessa on käytetty 99 % luonnon raaka-aineita ja siinä on hyödynnetty tuorekosmetiikkaa. Vaikka parsakaaliuute on yksi parhaimmista ihon väsymyksen merkkejä ehkäisevistä aktiiviaineista, se kuitenkin hajoaa helposti ihonhoitotuotteeseen lisättäessä. Siksi ainesosa on eristetty kapseliin, josta se vapautetaan ennen tuotteen ensimmäistä käyttökertaa.

Biotherm Skin.Ergetic-seerumi, 65 e/50 ml

Täydellisen puhdasta

L'Oréal Paris'n Perfect Clean -vaahtoava kuorintavoide on hellävaraiseen kuorintaan tarkoitettu voide jokaiselle ihotyypille. Se puhdistaa ihohuokoset ja kuorii kuolleet ihosolut. Tuloksena on pehmeämpi ja heleämpi iho ja ihohuokoset näyttävät pienemmiltä. Tuotteessa on erityinen puhdistustyyny, joka lisää kuorinnan tehoa pehmeillä ja joustavilla harjaksillaan.

L'Oréal Paris Dermo-Expertise Perfect Clean -kevyt kuorintapesu ja -tyyny kaikille ihotyypeille, 5,95 e/150 ml

Yöllistä uudistusta

Clarinsin Vital Light Night Cream -yövoide palauttaa iholle sen kirkkauden ja kuulakkuuden. Voide myös aktivoi ihon mikroverenkiertoa yön aikana. Näin iho saa mahdollisimman paljon uudistumisen kannalta tarpeellisia ravintoaineita.

Clarins Vital Light Night Cream, 99 e/50 ml

Lakasta apua

Lumenen kirkastava tehohoito tukee ihon neste- ja mikroverenkiertoa, kuorii hellävaraisesti huolehtien ihon optimaalisesta paksuudesta, supistaa ihohuokosia ja iho näyttää näin tasaisemmalta. Lopputuloksena kirkkaampi iho. Sisältää lakan nektaria.

Lumene Vitamin C+ Kirkastava Tehohoito, 19,90 e/30 ml

Nutrikosmetiikalla apua ihon hyvinvointiin

Elivon Kirkas Iho -kapselit tasapainottavat ja tervehdyttävät rasvoittuvaa ja sekaihoa puhdistamalla sitä sisältäpäin. Kapseleiden vaikuttavana aineena toimii peptidiyhdiste eli vahva maitoproteiini. Se sisältää runsaasti laktoferriiniä, joka on luonnon oma antibiootti, joka hillitsee haitallisten, tulehduksia aiheuttavien mikrobien kasvua iholla.

Elivo Kirkas Iho -kapselit, 26,80 e/40 kapselia

Pika-apua meikillä

Jos ihon sameus kaipaa apua heti eikä hoitokuureihin ole aikaa, kokeile meikkivoidetta tai valokynää ihon sävyn parantamiseen.

Peittävyyttä ja pitoa

L'Oréal Paris'n uutuusmeikkivoiteessa on mukana harja-applikaattori, jolla meikkivoiteen saa levitettyä kasvoille tasaisesti. Infaillible 24h Brush -meikkivoite pysyy paikoillaan pitkään eikä koostumus kuivata ihoa tai tuki ihohuokosia. Voide on tahraamaton sekä sään-, hikoilun- ja vedenkestävä.

L'Oréal Paris Infaillible 24h Brush, 18,30 e/25 ml

Valoa heijastavaa

Nivean Beauty Lift -meikkivoide sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, joiden ansiosta voide tasoittaa juonteita sekä muita ihon epätasaisuuksia. Voiteen Vitamin Lift -yhdiste elvyttää ja kosteuttaa ihoa. Sisältää suojakertoimen 10.

Nivea Beauty Lift, 16,90 e/30 ml

Kevyttä kirkastusta

Maybellinen uutuusvalokynässä on geelimäinen koostumus, jonka ansiosta se on iholla kevyen tuntuinen. Kynä peittää pienet ihovirheet ja ihosta tulee kirkkaampi ja valovoimaisempi. Levitä kynää silmänalusille, ohimoille, huulten reunoille sekä silmän ulkonurkkaan tuomaan valoa.

Maybelline Dream Lumi Touch -valokynä, 11,90 e

Tahraamatonta raikkautta

Rimmelin tahraamaton meikkivoide pysyy siistinä jopa 25 tuntia. Kevyt, helposti ja tasaisesti levittyvä meikkivoide peittää ihon virheet ja jättää ihon raikkaan ja luonnollisen näköiseksi.

Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation, 9,90 e/30 ml

Teksti: Hannakaisa Taskinen

Kuvat: Shutterstock ja valmistajat

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja