Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kirjolohta meksikolaiseen tyyliin sekä avocadosalaatti 10.10.2000

Julkaistu 23.05.2001 13:52

Toim. Ari Malmberg

1/2 punasipuli
1 valkosipulin kynsi
5 tomaattia
1 rkl oliiviöljyä
3 rkl ketsuppia
2 rkl dijon-sinappia
2 rkl siirappia
1 rkl hunajaa
1 rkl worcestershire-kastiketta
paprikajauhetta
chiliä
n. 800 g kirjolohifileetä

1. Hienonna ja kuori puna-i ja valkosipuli.
2. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä kattilassa.
3. Lisää tomaattikuutiot ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
4. Lisää ketsuppi, dijon-sinappi, siirappi, hunaja, worcestershire-kastike, paprika ja chili ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia.
5. Hienonna seos sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa ja anna seoksen jäähtyä.
6. Poista kirjolohifileistä ruodot, leikkaa fileet annospaloiksi ja pane palat nahkoineen marinoitumaan seokseen jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
7. Paista kirjolohifilepalat parilalla, paistinpannussa tai grillissä.
8. Kuumenna marinadiseos ja tarjoa se kastikkeena.
9. Tarjoa lisäksi avokadosalaattia ja keitettyä riisiä.

Avokadosalaatti

1/2 punasipuli
1 tomaatti
1 sitruunan tai limetin mehu


1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria

1 prk maissin jyviä (n. 200 g)

2 avokadoa (tuoretta korianteria)

1. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi.
2. Sekoita sipuli, tomaatti, sitruunan tai limetin mehu, oliiviöljy, suola, pippuri ja maissin jyvät.
3. Poista simenet avokadoista, kuori ne ja leikkaa kuutioiksi. Lisää kuutiot seokseen.
4. Anna avokadosalaatin maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Halpaa sesonkikasvista myydään nyt huimat määrät – sopii jopa pastaan!Toyota kutsuu Suomessa yli 1 250 autoa tarkastukseenVerkkosanakirja valitsi vuoden sanan – onko 67 jo tuttu?Pizzerioista ja kebabravintoloista löytyi 11 miljoonaa maksamattomia verojaKozeen Shiwan haastettiin oikeuteen – näin hän vastaa syytöksiinVappu Pimiän superhelppo arkiruoka on hitti: Kanapullat alle puolessa tunnissa!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:02
    Ruoka

    Halpaa sesonkikasvista myydään nyt huimat määrät – sopii jopa pastaan!

  • 14:11
    Toyota

    Toyota kutsuu Suomessa yli 1 250 autoa tarkastukseen

  • 14:05
    Ilmiöt

    Verkkosanakirja valitsi vuoden sanan – onko 67 jo tuttu?

  • 13:38
    Verot

    Pizzerioista ja kebabravintoloista löytyi 11 miljoonaa maksamattomia veroja

  • 11:26
    Ruoka

    Kozeen Shiwan haastettiin oikeuteen – näin hän vastaa syytöksiin