Mainos

Kirjailija Patricia Cornwell vierailee Suomessa

Maailman arvostetuimpiin ja myydyimpiin kuuluva jännityskirjailija Patricia Cornwell vierailee Suomessa. Cornwell on noussut yhdeksi myydyimmistä ja palkituimmista kirjailijoista rikosromaaneillaan, joissa päähenkilönä on poliisiylilääkäri Kay Scarpetta.

Patricia Cornwell on noussut 90-luvulla rikosromaaneillaan best-seller-luokkaan. Hänen kirjojaan on myyty miljoonia, niitä on käännnetty 22 kielelle ja seuraavista kolmesta teoksestaan Cornwell saa kustantajaltaan yli 100 miljoonaa markkaa.

Cornwellin kirjat, joita on suomeksi julkaistu kuusi, käsittelevät useimmiten raakoja sarjamurhia, joita poliisiylilääkäri Kay Scarpetta selvittää. Cornwell kirjoittaa realistisesti rikostutkijoiden arkipäivästä, ei kuitenkaan perinteiseen dekkarityyliin.

Aiheensa kirjoihinsa Cornwell ottaa usein raa'asta ja julmasta elämästä. Kirjailija on työskennellyt mm. rikosreportterina ja on nähnyt väkivallan jäljet silmästä silmään. Cornwell ei kuirenkaan mässäile väkivallalla.

Sarjamurhaoikeudenkäynnit ovat tämän päivän todellisuutta varsinkin USA:ssa. Cornwell ei usko, että väkivaltaa saadaan vähennettyä lisäämällä poliiseja tai koventamalla rangaistuksia, vaan elämänarvojen muutoksella.
(MTV3/Pekka Niemiaho)

Huom! Uusi StreamWorks ohjelma valitsee nopeuden automaattisesti internetyhteytesi mukaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.