Kingi-ohjaaja: Saatamme vetää maton oikeiden kykykisojen alta

Tammikuussa alkavan Kingin ohjaaja Tuomas Summanen lupaa uuden show'n tuovan kansalle laatuviihdettä.

Tammikuussa MTV3-kanavalla alkava Kingi on suora puolentoista tunnin musiikkikomediashow, joka perustuu fiktiiviseen laulukilpailuun. Mukana on iso joukko hittisarja Putouksessa mukana olleita näyttelijöitä: Armi Toivanen, Krista Kosonen, Riku Nieminen, Aku Hirviniemi, Jussi Vatanen, Jaakko Saariluoma ja Iina Kuustonen. 

Ohjelman ohjaaja Tuomas Summanen valotti uuden ohjelmaformaatin syntyprosessia ohjelman pressitilaisuudessa.

– Idea syntyi noin vuosi sitten, kun alettiin puhumaan, josko Putouksen jälkeen tehtäisiin vielä kimpassa jokin tv-ohjelma. Syntyi ajatus fiktiivisestä laulukilpailusta, ja kun kaikki innostuivat siitä tosi paljon, lähdettiin yhdessä kehittämään sitä lisää, Summanen kertoo.

– Tässä on kaikkien meidän omia ajatuksia mukana, eikä samanlaista ohjelmaa tietääkseni löydy mistään muualta.

Summanen uskoo koukuttavansa ohjelman katsojat komiikalla ja hauskoilla tilanteilla, mutta myös luotto työryhmään on suuri. Summasen mukaan mukana olevien tähtien viime vuosien näytöt puhuvat puolestaan.

– Casting on huikea, joten onnistuminen tulee olemaan taattu. Komiikkaa mahtuu maailmaan aina maksimaalisesti!

Fiktiivisen musiikkiviihdeshow'n katsojille voi ohjelman seuraamisesta koitua myös pieni sivuvaikutus.

– Kun tehdään parodiaa, toivottavasti ei vedetä mattoa oikeiden musiikkirealityjen alta. En tiedä, onko jatkossa vaikeampaa katsoa Idolsia tai Voice of Finlandia, mutta jos on, niin me tiedetään, että ollaan onnistuttu, Summanen naurahtaa.

Show'n mahdollisesta vaikutuksesta ujojen suomalaisten uskalluskynnyksen madaltumiseen Summanen ei osaa vastata.

– Syksyllä tekemässämme Possessa on suihkuralli-osio jo osoittanut, että suomalaiset eivät ole kovin ujoja, vaan hyvinkin vieraanvaraisia! Jos tämän myötä huonommatkin laulajat lähtevät lavoille esiintymään, niin mikäs siinä, mies heittää.

Kingi 10.1.2015 alkaen MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat