Kimpaantunut asiakas rikkoi kaivinkoneella kuopiolaisravintolan seinän

Kuopiolaisesta ravintolasta häiriökäyttäytymisen vuoksi poistettu kaivinkoneenkuljettaja palasi paikalle suurella kaivinkoneella ja rikkoi ravintolan etuseinän. Mies on pidätetty.

Kuopiolaisessa ravintolassa sattui viime yönä erikoinen vaaratilanne. Ravintolasta poistettu miesasiakas suuttui ja palasi paikalle kaivinkoneella, jolla hän rikoi ravintolan etuseinän ja lasit.

Tapahtumasarja sai alkunsa kello 23:n jälkeen, kun vakioasiakkaana pidetty 33-vuotias kaivinkoneenkuljettaja poistettiin ravintolasta häiriökäyttäytymisen takia. Mies lähti paikalta itse kehotuksen saatuaan. Hän palasi kuitenkin noin puolen tunnin päästä ravintolan ulkopuolelle suurella käytössään olleella kaivinkoneella. Koneen puomin päässä oli 1000-1500 kiloa painava sähkömagneetti, jota käytetään rautaromun siirtelyyn. Kone rikkoi ravintolan etuseinän noin 15 metrin matkalta.

Ravintolassa oli tapahtumahetkellä noin 60 asiakasta, jotka henkilökunta ohjasi ripeästi turvaan varauloskäynnin kautta.

- Osa asiakkaista käyttäytyi rauhallisesti, mutta jotkut menivät paniikkiin ja järkyttyivät ihan selvästi. Kiitollinentäytyy olla, että tästä selvittiin ilman henkilövahinkoja. Kaikki elementit huonompaan olivat olemassa, kertoo tapahtumailtana töissä ollut ravintolavastaava.

Pidätettyä kaivinkoneenkuljettajaa epäillään ainakin törkeästä vahingonteosta, törkeästä rattijuopumuksesta, vaaran aiheuttamisesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Kuopion Kelloniemessä sijaitseva ravintolan etuseinä vaurioitu pahoin.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat