Kimi Räikköselle tullut yhteydenotto vain yhdeltä F1-kollegalta – myös työpuhelut Alfa Romeon suuntaan ovat hiljentyneet

1:29
Red Bullin Helmut Markon lausunto koronaviruksen tartuttamisesta kuskeihinsa sai kummeksuntaan C Moren Urheilusuorassa.

Kimi Räikkönen kertoo käyvänsä silloin tällöin keskusteluita Alfa Romeon tiimiväen kanssa, mutta juuri mitään työhön liittyvää ei ole ollut puheissa F1-kauden alkua odotellessa.

Räikkönen sanoo ranskalaisen Auto Hebdo -lehden haastattelussa, ettei käynnissä olevan tauon aikana ole juuri etätöitä tehty.

– Olin (yhteyksissä insinööreihin) aika paljon, kun palasin Australiasta, mutta nyt kun tehdas on suljettu ja olemme ”kesätauolle” huhtikuun puoliväliin asti, sille ei ole tarvetta, Räikkönen kommentoi.

– Kävimme kaikki asiat läpi talvitesteissä, eikä meillä ole sen jälkeen ollut valitettavasti mahdollisuutta ajaa.

– Lähettelemme toisillemme viestejä tarkistaaksemme toistemme tilanteen, mutta se ei ole mitään työhön liittyvää, Räikkönen toteaa.

Perheensä kanssa aikaa Suomessa viettävä Räikkönen on saanut pidettyä kotonaan kuntoaan yllä. Nyt olisi kerrankin aikaa nähdä ystäviä, mutta eristystoimien takia F1-kuskin perhe on pysytellyt kotona.

Muiden kuljettajien kanssa hän ei ole ollut yhteyksissä, mutta sentään tallikaveri Antonio Giovinazzi on ollut yhteydessä Räikköseen.

– En ole puhunut kenenkään kollegani kanssa. En tee sitä yleensäkään. Sain viestin Antoniolta, joka halusi tietää, että oliko minulla ja perheelläni kaikki hyvin, mutta siinä kaikki.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja