F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kimi Räikköselle taas armoton nöyryytys: kiroili turhautuneena Alfa Romeon surullista tilannetta

6:53
Kimi Räikkösen alkukausi on sisältänyt reippaasti ongelmia.

Kimi Räikkönen jätettiin jo toista kertaa tämän F1-kauden aikana viimeiselle sijalle aika-ajoissa. Suomalaiskuskilla olivat kirosanat herkässä hänen kuvaillessaan Alfa Romeon suorituskykyä.

Räikkönen yritti Britannian toisen F1-kisan aika-ajoissa toivotonta tehtävää, mutta taaskaan tie 15 parhaan joukossa jatkoon ensimmäisen osion jälkeen ei auennut.

Hän hävisi tallikaverilleen Antonio Giovinazzille kuudella sadasosalla jääden viimeiseksi. Jatkoon pääsy jäi peräti reilun puolen sekunnin päähän. Räikkösellä ei ollut tarvetta kaunistella tilannetta, kun häneltä kysyttiin, että olisko tallilla ollut mahdollisuuksia parempaan.

– Yksi sija, kaksi sijaa, sillä ei ole väliä. Olemme vain niin v***n hitaita, Räikkönen tokaisi F1.comin toimittajan Will Buxtonin mukaan.

Häneltä pyydettiin Sky Sportin haastattelussa vielä suomeksi arviota lauantain aika-ajosta ja ennakko-odotuksia sunnuntain kisaan.

– Varmaan yhtä paskaa kuin aikaisemminkin. Ei ole vauhtia, niin minkäs sille mahtaa, hän sanoi.

0:56
Kimi Räikkönen kommentoi napakasti aika-ajoaan.

Edellisen kerran Räikkönen lähti kisaan viimeisestä ruudusta Unkarissa.

– Olemme parantaneet siellä ja täällä, mutta olemme edelleen aivan liian hitaita.

– Mitä voit tehdä viikossa tai parissa? Jos nämä olisi helppo korjata, tilanne olisi parempi, mutta asiat vievät aikaa formula ykkösissä. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja