Kim Kardashian aloitti ehkäisyn jo 14-vuotiaana – halusi eroon neitsyydestä!

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian halusi menettää neitsyytensä jo 14-vuotiaana ja sai äitinsä avulla ehkäisyn kuntoon.

Kim Kardashian paljasti Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa, että halusi menettää neitsyytensä jo 14-vuotiaana. Tähti pyysi tällöin äidiltään, Kris Jenneriltä,apua ehkäisyn kanssa. Kardashian kertoi rohkean ratkaisun johtuneen silloisesta poikaystävästään, jonka kanssa halusi harrastaa seksiä ensimmäistä kertaa.

– Kun ensimmäisen kerran halusin harrastaa seksiä olin melkein 15-vuotias. Sanoin äidille, että ajattelin tehdä niin. Hän vastasi "ok, sitten hankitaan sinulle ehkäisy", Kardashian kertoo

Äiti oli tähden mukaan valmis keskustelemaan asiasta ja auttamaan tytärtään.

Seksinauhalla negatiivinen vaikutus

Kardashian kertoi Winfreylle myös miten viisi vuotta sitten julkaistu seksinauha hänestä ja ex-poikaystävästä on vaikuttanut hänen uraansa.

– Sillä oli negatiivinen vaikutus. Minusta tuntuu, että joudun työskentelemään kymmenen kertaa ahkerammin, jotta ihmiset näkevät oikean persoonani.

Kardashian, 31, on ollut naimisissa kahdesti. Avioliitto muusikko Damon Thomasin kanssa päättyi vuonna 2004. Kardashian avioitui koripalloilija Kris Humphriesin kanssa vuonna 2001, mutta erosi vain kuukausia myöhemmin. Nykyään kaunotar seurustelee rap-tähti Kanye Westin kanssa.


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja