Mainos

Kommentti: Kevan johtaja vaihtuu kuin siistin miehen sukat – rahaa palaa säkkikaupalla

Jos olisin kunnalla tai valtiolla töissä, minulla olisi kitkerä kysymys Kuntien eläkevakuutukselle. Koska loppuu tämä älytön rahanhassaus pikavierailulla oleviin pomoihin?

Keva vaihtaa johtajaa kuin siisti mies sukkia. Tänään ilmoitettiin reilun vuoden toimitusjohtajana pysyneen Jukka Männistön erosta.

Männistön edeltäjä Merja Ailus sai lähtöpassit loppuvuonna 2013, kun työsuhdekohu paisui julkisuudessa. Ja Ailuksen edeltäjä Markku Kauppinen erosi vaalirahakohun jälkipyykissä.

Kuntien, kirkon, Kelan ja valtion työntekijöiden eläkeasioiden hoitaja hassaa rahaa johtajaruletissaan oikein urakalla. Männistö saa erokorvauksena yli 111 000 euroa. Kultainen kädenpuristus tulee puolen vuoden palkallisen virkavapaan päälle. Männistö lähti siis talosta 222 000 euroa taskussaan.

Muistellaanpa, kuka Männistön valitsi. Silloin Kevan hallituksen johdossa oli Laura Räty (kok.), joka löysi lähes 50 erittäin pätevän hakijan joukosta ex-kansanedustaja Lasse Männistön (kok.) isän. Nyt potkut antaa saman puolueen tamperelainen pormestari Anna-Kaisa Ikonen (kok.).

Kevan kykypuolue käy kalliiksi kuntien työntekijöille.

Ajoitus kultaiselle kädenpuristukselle on suorastaan mestarillinen. Hallitus leikkaa tavalliselta kansalaiselta lomarahoja ja kuntien työntekijöiltä lomapäiviä. Ja kunnissa on valtava paine korottaa verojaan.

Onhan se hyvä, että edes nämä Kevan herrat ja rouvat pärjäävät tässä kurjuudessa. Keva on todellakin selityksen velkaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.