Keskisormi pystyyn kesken MM-ottelun! Turhautunut Norjan snookerässä joutui tuomarin puhutteluun – "Ei näyttänyt hyvältä"

Norjalainen Kurt Maflin säväytti snookerin MM-kisoissa sunnuntaina voittamalla englantilaisen David Gilbertin erin 10-8, mutta hän nousi otsikoihin myös toisella tapaa. 

Karsintojen kautta MM-kisojen pääsarjaan päässyt Maflin, 36, haki 16. erässä maksimipistesarjaa eli 147 pisteen unelmasuoritusta. Maflin upotti vielä toiseksi viimeisen punaisen komealla lyönnillä, mutta ei saanut lyöntipalloa enää toivomaansa paikkaan, kun se törmäsi keltaiseen palloon. 

Tämä kismitti Maflinia, minkä seurauksena hän näytti keskisormea lyöntipallolle. Tuomari antoi Maflinille varoituksen huonosta käytöksestä. 

– Se oli vain yksittäinen reaktio. En tarkoittanut sillä mitään. Se oli vain lyöntipalloon kohdistettua aggressiota, uransa toista MM-turnausta pelaava Maflin selitti BBC:n mukaan

– Luulin, että tuomari kehotti minua pistämään paidan housujen sisään. Se (ele) ei näyttänyt hyvältä, mutta pystyin unohtamaan sen, sillä en uskonut kenenkään ottavan sitä tosissaan. 

Maflin kohtaa toisella kierroksella nelinkertaisen maailmanmestarin ja kolmessa edellisessä MM-turnauksessa finaaliin yltäneen John Higginsin.

Paikkansa toiselle kierrokselle ovat varmistaneet Maflinin ja Higginsin lisäksi Neil Robertson, Mark Williams, Ding Junhui, Stuart Bingham ja puolustava mestari Judd Trump. Jaossa on vielä yhdeksän paikkaa.  

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja