Mainos

Kesäkurpitsaa mausteliemessä

  • 2 kesäkurpitsaa (400 g)
  • 1 punasipuli
  • (porkkana)
  • (piparjuuren lastuja)
  • (mustaherukan lehtiä)
  • Liemi:
  • 6 dl vettä
  • 4 dl väkiviinaetikkaa
  • 4 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • kokonaisia neilikoita
  • laakerinlehti
  • valkopippuria

Pese kesäkurpitsat hyvin. Leikkaa kesäkurpitsa haluamaasi muotoon esim.viipaleiksi, veneiksi tai tangoiksi. Leikkaa punasipuli renkaiksi. Lado kesäkurpitsa ja punasipuli (sekä muut mausteet) vuorotellen puhtaaseen tölkkiin. Keitä liemi ja kaada kesäkurpitsan päälle. Sulje tölkki ja säilytä kylmässä. Kesäkurpitsa on valmista syötäväksi 3 viikon kuluttua.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.