Kesäkurpitsaa mausteliemessä

  • 2 kesäkurpitsaa (400 g)
  • 1 punasipuli
  • (porkkana)
  • (piparjuuren lastuja)
  • (mustaherukan lehtiä)
  • Liemi:
  • 6 dl vettä
  • 4 dl väkiviinaetikkaa
  • 4 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • kokonaisia neilikoita
  • laakerinlehti
  • valkopippuria

Pese kesäkurpitsat hyvin. Leikkaa kesäkurpitsa haluamaasi muotoon esim.viipaleiksi, veneiksi tai tangoiksi. Leikkaa punasipuli renkaiksi. Lado kesäkurpitsa ja punasipuli (sekä muut mausteet) vuorotellen puhtaaseen tölkkiin. Keitä liemi ja kaada kesäkurpitsan päälle. Sulje tölkki ja säilytä kylmässä. Kesäkurpitsa on valmista syötäväksi 3 viikon kuluttua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja