Kesäiholle hehkua heleyttävästä päivävoiteesta

Helmen muuttumisleikkiin saapui heinäkuussa Lotta Yli-kohtamäki, joka sai raikkautta kasvoilleen kesäiholle sopivilla heleyttävillä tuotteilla.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto levitti aluksi Lotalle silmänympärysvoiteen, jota taputeltiin iholle vain nuppineulan pään kokoinen määrä. Tuotteen sisältämät mangomaito ja kashmirproteiini kirkastivat silmänympärysihon ja tekivät ihosta välittömästi heleän.

Päivävoiteeksi Riia valitsi helmiäishohtoisen päivävoiteen, joka sopii upeasti kesäiholle. Heleyttävä päivävoide käy myös meikittömälle kesäiholle, sillä se tasoittaa, korostaa rusketusta ja tuo iholle hehkua. Lisäksi tuote sopii hyvin meikinalusvoiteeksi kesän ihaniin juhliin. Päivävoide tuo iholle hehkua meikkivoiteen läpi.

Meikkitaiteilija suositteli Lotalle myös kuorivaa puhdistusgeeliä, joka on hellävarainen ihon heleyttäjä ja raikastaja. Koko kasvoille käytettävää kuorintaa voi käyttää joka päivä silmänympärysihoa välttäen.

Iholle luonnollista kauneutta

Lotalle valittiin Nivean Natural Beauty -sarjasta silmänympärysvoide, päivävoide ja kuoriva puhdistusgeeli.

NIVEA Natural Beauty Beautifying Moisturizer -päivävoiteen hoitava koostumus heijastaa valoa ja tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia väripigmenteillä. Iho näyttää tasaiselta ja luonnollisen kauniilta.

NIVEA Natural Beauty Beautifying Eye Care -silmänympärysvoide heijastaa valoa ja hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Voide toimii valokynän tavoin ja vaalentaa tummia silmänalusia.

NIVEA Natural Beauty Beautifying Daily Peeling -kuoriva puhdistusgeeli on erittäin mieto ja sen kermainen vaahto puhdistaa kasvot hellästi. Meikki ja ihon pinnan kuolleet iho solut poistuvat tehokkaan hellävaraisesti.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Nivea, Tommi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat