Kerroskiisseli

  • Marjakiisseli:
  • 5 dl karpalomehua
  • ½ dl perunajauhoja
  • ½-1 dl sokeria
  • 3 dl mansikkasurvosta
  • Vaniljakiisseli:
  • 5 dl maitoa
  • ½ dl perunajauhoja
  • ½ dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria

Marjakiisseli

Mittaa kattilaan mehu, perunajauhot ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Nosta kattila levyltä. Lisää marjasose, jäähdytä.

Pehmeä vaniljakiisseli

Mittaa paksupohjaiseen kattilaan maito, perunajauhot ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Nosta kattila levyltä, lisää vaniljasokeri. Kaada annosmaljoihin pohjalle vaniljakiisseliä ja päälle marjakiisseliä.

Lue myös:

    Uusimmat