Kerro kerro kuvastin

Peili luo lisätilan tuntua, valoa ja avaruutta. Sisustuspeilillä tuot kotiisi toiveittesi mukaan joko väriä, potkua, harmoniaa, glamouria tai ajatonta tyylikkyyttä. Nämä peilit kestävät katseet!

Ikean Volda-peilissä kehyksen virkaa toimittaa polkupyörän renkaan ulkokumi! Nuorekkaan peilin halkaisija on 55 cm ja kehysrenkaan väri on punainen. Peili soveltuu käytettäväksi myös märkätiloissa.

Sigga Heimsin Ikealle suunnittelemat Mesnali-peilit ovat käsintehtyjä, joten jokainen peili on uniikki. Mosaiikkireunuksinen peili sopii myös kylpyhuonekäyttöön, ja se voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuoraan. Pääväriltään turkoosin peilin mitat ovat 40 cm x 120 cm.

Laminoidusta lasista ja ABS-muovista koostuvan Dyrvik-peilin on suunnitellut G. E. Einarsdottir. Halkaisijaltaan 65-senttisen peilin korkeus on 101 cm ja kehysväri punainen. Romanttisessa Sandefjord-peililampetissa on paikka kynttilälle. 15 cm x 41 cm:n kokoisessa peililasiin on maalattu herkkiä köynnöskuvioita.

Näyttävyyttä ja glamouria

Pohjoismaiden suurimman peilien valmistajan, Finnmirrorin valikoimista löytyy monenlaisia sisustuspeilejä: kylpyhuone-, kehys-, pala-, ja puukehyspeilien lisäksi tarjolla on hiottuja ja silkkipainettuja peilejä. Kuviohiotusta tai silkkipainetusta peilistä saa kotiin koristeen ja persoonallisen sisustuselementin. Kuvan Thamesissa on kuninkaallista eleganssia.

Aada Sisustuksen peileissä on upeita yksityiskohtia, jotka tuovat sisustukseen ripauksen luksusta. Uutuuksiin kuuluvan näyttävän kellopeilin halkaisija on 92 cm, ja siinä on tinattu metallikehikko.

Aadan kullanväristen koristepeilien naisfiguurit henkivät menneen ajan glamouria. Puisen kuvapeilin yläpuolelle saa vaihdettua mieleisensä kuvan, ja rautaisessa peilinaulakossa yhdistyvät kauneus ja käytännöllisyys.

Peiliksi taulun paikalle

Cobello tuo maahan italialaisia, käsinmaalattuja ja puukehyksisiä sisustuspeilejä. Suuret, näyttävät ja koristeelliset peilit toimivat tauluina.

Rustican valikoimiin kuuluvat kotimaiset, takoraudasta taottavat peilinkehykset. Kuvan esimerkki on 55 cm x 90 cm:n kokoinen valkoinen, kultapatinoitu sisustuspeili.

Teksti: Hanna Pesonen / Mediafocus
Kuvat: Aada Sisustus, Cobello, Finnmirror, Ikea, Rustica

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja