Mainos

Kenkuttaako kurja sää? Äkkilähtöjä etelään on vielä jäljellä

Sateisiin ja pimeyteen kyllästyneillä on vielä pakomahdollisuuksia jouluksi. Jouluaattoa voi viettää esimerkiksi suomalaisille rakkailla Kanariansaarilla tai Thaimaassa, jos on valmis tarttumaan äkkilähtötarjouksiin.

Eri matkanjärjestäjien äkkilähtötarjouksia yhteen kokoavassa Rantapallo.fi-palvelussa on vielä melko paljon matkoja tarjolla.

Esimerkiksi ensi keskiviikkona alkavia viikon reissuja on tarjolla Gran Canarialle (345 euroa / määrittelemätön hotelli), Thaimaan Krabiin (1175 euroa / kahden tähden hotelli) tai vaikkapa Dubain Sharjahiin (499 euroa).

Torstaina viikon lähtöjä on tarjolla esimerkiksi Egyptin Hughadaan (530 euroa / kolmen tähden hotelli). Perjantaina alkavia viikon matkoja on jäljellä esimerkiksi Tunisian Sousseen (569 euroa / kolmen tähden hotelli), Gambiaan (810 euroa) ja Lanzarotelle (595 euroa / määrittelemätön majoitus).

Kaukokohteissa on Thaimaan lisäksi hajapaikkoja esimerkiksi Meksikoon ja Kuubaan. Viikon matka Meksikon Cancuniin maksaa määrittelemättömässä hotellissa 740 euroa, jos matkaan on valmis lähtemään maanantaina. Samaan aikaan alkava viikon matka Afrikan Kap Verdeen maksaa määrittelemättömässä hotellissa 560 euroa.

Kahden viikon reissu Kuuban Guardalavacaan maksaisi puolestaan 1180 euroa kahden tähden hotellissa, jos tiistai olisi mieluinen matkustuspäivä.

Kaikki tiedot on kerätty lauantaina Rantapallo.fi-palvelusta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.