Kelly Osbourne kaipaa entistä kihlattuaan

Kelly Osbourne ei ole päässyt yli erostaan ex-kihlattu Luke Worrallin kanssa. Tähti kaipaa exäänsä, vaikka tietää, että suhde päättyi hyvästä syystä.

Osbournen perheen tosi-tv-sarjastakin tuttu laulaja Kelly Osbourne myönsi Ellen DeGeneresin haastattelussa kaipaavansa ex-rakastaan Luke Worrallia. Samaan hengenvetoon tähti kuitenkin kertoo, että suhde päättyi, koska kumpikaan ei ollut onnellinen.

– Se on ollut vaikein asia, jonka olen pitkään aikaan joutunut käsittelemään, enkä ole päässyt yli siitä. Jonkin aikaa tunsin, että pieni osa minusta halusi vielä olla hänen kanssaan, mutta se ei olisi ollut oikein, Osbourne sanoo.

– Suhde on parhaimmillaan tapailuvaiheessa. Emme olleet enää onnellisia. Minun piti ottaa elämässäni seuraava askel, ja niin piti hänenkin – valitettavasti.

Erityisen surulliseksi eron teki se, että Osbourne oli luullut viettävänsä loppuelämänsä Worrallin kanssa.

– Se otti erityisen koville siksi, että olin menossa naimisiin hänen kanssaan. Halusin viettää loppuelämäni hänen kanssaan, ja osa minusta tahtoo sitä vieläkin. Mutta iso osa minusta ei sitä tahdo.

Tähden on huhuttu jo siirtyneen elämässään eteenpäin. Viime aikoina Osbournen onkin huhuttu deittailevan Gossip Girl -sarjasta tuttua Chace Crawfordia.

– En halua tapailla ketään. Minun on huhuttu tapailevan Chace Crawfordia, mutta en usko ikinä edes tavanneeni häntä, Osbourne oikaisee huhuja.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja