Kehonrakennuksen Suomen mestari Johannes Loima on kuollut 27-vuotiaana

Kehonrakennuksen kaksinkertainen Suomen mestari Johannes Loima on kuollut 27-vuotiaana. Suomen Kehonrakennusliitto kertoo suru-uutisesta Instagram-tilillään.

Loima menehtyi lauantaina. Suomen Kehonrakennusliitto on liittänyt tiistaina asiasta tekemään julkaisuunsa Loiman perheen kirjoittaman tekstin.

– Johannes uupui pitkään jatkuneiden vaikeuksien myötä, eikä apu ehtinyt ajoissa. Hänen perheensä haluaa olla asiasta avoin, jotta mielen sairaudet otettaisiin vakavasti ja mielenterveyden palvelut korjattaisiin. Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne, perheen viestissä todetaan.

Loima oli voittanut Suomen mestaruuden alle 90-kiloisten sarjassa vuosina 2018 ja 2019. Viime vuonna hän voitti Caveman Classic -tapahtuman overall-voiton Punkaharjulla.

– Lahjakas urheilija ja hieno persoona on poissa, mutta säilyy muistoissamme ja jää kehonrakennuksen historiaan yhtenä lahjakkaimpina urheilijoina kautta aikojen lajissamme, Suomen Kehonrakennusliitto kirjoittaa.

Loima julkaisi Instagram-tilillään viimeisen päivityksensä juuri kuolinpäivänään lauantaina. Siinä oli mustalla pohjalla valkoisella tekstillä kirjoitettuna yksi englanninkielinen sana "relief" eli helpotus.

Loima oli aiemmassa päivityksessään joulukuun lopussa kerrannut vuotta 2020.

– Monelle rankka poikkeusolojen myötä. Itsellä tämä oli kasvun vuosi, varsinkin henkisesti. Kilpailullisesti varsinainen vuoristorata. Päällimäisenä täytyy kuitenkin olla kiitollinen kaikesta siitä mitä on kokenut, ja millaisia upeita ihmisiä minulla on ympärilläni. Ensi vuonna mission to become the best version of myself, Loima kirjoitti tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja