Mainos

Kauppinen penää Katajan Keva-kestityksiä

Kevan entinen toimitusjohtaja Markku Kauppinen (kesk.) vaatii Kevan hallituksen puheenjohtajaa Sampsa Katajaa (kok.) tekemään tasapuolisuuden nimissä selkoa omista Kevan tiloissa järjestämistään tilaisuuksista. Kauppisen mielestä Katajan on kerrottava myös oman puolueensa edustajille järjestetyt tilaisuudet ja osallistujien nimet.

Kauppinen esittää vaatimuksensa STT:lle lähettämässään tiedotteessa.

KEVAn talousjohtaja Tom Kåla sanoo MTV:n uutisille, ettei Sampsa Katajalla ole luottokorttia, jonka laskut menisivät KEVAlle. Kåla myös muistuttaa, että Kataja on toiminut hallituksen puheenjohtajana vasta vuoden alusta.

- Katajan "piikkiin" luettavat edustuskulut koostuvat hallituksen kokouksien tarjoilukuluista. Näitä kuluja ei kylläkään ole vielä eritelty, Kåla sanoo.

Kauppinen tuo esiin myös oman näkemyksensä siitä, millaisen keskustelun Kevan hallitus kävi hänen Nova-yhteyksistään viime sunnuntaina. Kauppisen mukaan hän kertoi tavanneensa Nova Groupin johtoa useamman kerran eri yhteyksissä, mutta ei ilman kalenteria ja kuitteja voinut varmuudella todeta, oliko tapaamisia ollut myös Kevan edustustiloissa.

Kataja on todennut, että ennen kuittien julkituloa tiistaina Kauppinen oli kiistänyt Kevan hallitukselle kestinneensä Novan väkeä Kevan tiloissa tai ravintoloissa.

Kauppinen sanoi STT:lle pitävänsä hyvänä, että poliisi tutkii yhtä edustustilaisuutta koskevan kuitin muutoksen. Kauppinen on myöntänyt muuttaneensa osallistujien nimiä yhteen kuittiin, mutta pitää sitä inhimillisenä virheenä. Kelkkatehdassijoitusta koskevasta Kevan uudesta selvityksestä hän ei ollut vielä kuullutkaan.

Kauppinen oli puhelimessa hyvin lyhytsanainen.

- Olen aika huonossa hapessa vastaamaan erilaisiin kysymyksiin.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.