Kaunista vai karmivaa? Nainen, vältä näitä kauneusmokia

Mutristatko huuliasi ryhmäkuvissa? Entä nypitkö ensin kulmakarvasi pois ja piirrät ne sitten takaisin? Älä sorru näihin kauneusmokiin enää!

Söpöä vai karmivaa? Blincinc.com listasi naisten kauneusmokat. Älä sorru näihin!

Hiustenpidennykset. Miksi leikkasit tukkasi, jos haluat sen olevan pitkä? Hiuslisäkkeiden tyylikkyydestä voi olla montaa mieltä. Varmista, että niiden väri ja rakenne sopii hiuksiisi.

Piirretyt kulmakarvat. Liiallinen nyppiminen ja muotoileminen saa kulmakarvat kaventumaan olemattomiin, jolloin onkin aika piirtää ne takaisin. Kaava on sama kuin hiuslisäkkeiden kanssa: nauti siitä, mitä luoja on sinulle suonut. Älä suotta riivi kulmakarvojasi pois vain siksi, että pääsisit piirtämään ne takaisin kynällä.

Suihkurusketus. Auringon päivettämä iho näyttää kauniilta. Purkista tullut rusketus näyttää helposti vain liian tummalta – ja oranssilta.

Krooninen dieetti. Mikäpä olisi parempi tapa hurmata miesystävä tai hänen perheensä kuin kieltäytyä kaikista tarjotuista herkuista olemattomaan lihavuuteen vedoten? Lopeta alituinen dieetti ja ala nauttia elämästä.

Liian topatut rintaliivit. Rintoja kauniisti korostavat liivit ovat asia erikseen, mutta usko pois: jos B-kupin rinnat tursuvat ulos kaula-aukosta, ne on topattu aivan liian hyvin.

Liiallinen paljastelu. Muista aina vaatteiden alkuperäinen tarkoitus: niiden kuuluu peittää vartalosi. Nilkan vilauttaminen, dekoltee-alueen paljastaminen tai selästä avoin toppi ovat hyviä tapoja pukeutua tyylikkään vihjaavasti.


Rakennekynnet. Rakennekynsiäkin on monenlaisia. Kolmesenttiset, kirkkaanpunaiset ja teräviksi viilatut korukynnet ovat useimmiten liikaa, jos ne eivät istu muuhun tyyliisi.

Liiallinen meikkaaminen. Meikkien tarkoitus on korostaa sitä kauneutta, joka sinulle on luontaisesti suotu. Korosta silmiäsi tai huuliasi hellästi, älä meikkaa aitoa itseäsi piiloon!

Duckface. Varsinkin nuorilla naisilla tuntuu olevan ylitsepääsemätön tarve mutristaa huuliaan valokuvissa, jotta kuvasta tulisi upea. Lopputulos ei kuitenkaan voita luonnollista hymyä.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Blincinc.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat