Mainos

Kaukojunien aikataulut muuttuvat tänään

Muutokset perustuvat viime syksynä aikataulu-uudistuksesta saatuihin kokemuksiin.

VR:n kaukojunien aikatauluihin tulee tänään muutoksia. VR:n mukaan muutokset ovat pieniä, ja ne perustuvat viime syksyisestä aikataulu-uudistuksesta saatuihin kokemuksiin ja asiakaspalautteisiin.

Esimerkiksi viimeinen iltajuna Helsingistä Jyväskylään lähtee puoli tuntia aikaisemmin eli kello 20.06. Pieksämäeltä Turkuun klo 7.29 lähtevän junan lähtöasemaksi vaihtuu tästä päivästä alkaen Jyväskylä. Tampereelta Helsinkiin matkaava kello 23.02 lähtevä juna pysähtyy muutosten myötä Toijalassa, Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Helsingistä Kajaaniin kello 16 liikennöivä juna alkaa puolestaan kulkea päivittäin.

Myös kiskobussiliikenteeseen tulee muutoksia. Tampere-Haapamäki-radalla kulkeva kiskobussi pysähtyy myös Oriveden keskustassa ja Kolhossa. Jyväskylä-Seinäjoki-välillä kiskobussit vaihtuvat taajamajuniksi, ja ne kulkevat Vaasaan asti.

Tarkemmat tiedot aikataulumuutoksista löytyvät VR:n internetsivuilta ja kännykällä osoitteesta mobile.vr.fi. Tietoja saa myös VR:n puhelinpalvelusta sekä juna-asemilta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.