Kauhajoen Ruokamessuilla tapahtuu yötäpäivää

Kauhajoen Ruokamessujen portit avautuvat elo-syyskuun vaihteessa jo yhdettätoista kertaa. Messuista on kymmenessä vuodessa kehittynyt merkittävä maakunnallinen suomalaisten elintarvikkeiden esittelytilaisuus, ja ne ovat keränneet vuosi vuodelta yhä runsaammin kävijöitä. Viime vuonna messuihin tutustui lähes 16 000 messuvierasta. Tämänvuotiseen tapahtumaan odotetaan jopa 20 000 kävijää. Näytteilleasettajia on ilmoittautunut mukaan 200.

31. elokuuta - 2. syyskuuta järjestettävien messujen miljöönä on aiempien vuosien tapaan Hämes-Havusen taloinpoikaistalo. Esillä on runsaasti pienyrittäjien ruokatuotteita, joista harvinaisimpia herkkuja tänä vuonna edustavat pettuleipä ja -jauhot. Näytteillä on lisäksi pienimuotoisen elintarviketeollisuuden koneita, ruuanvalmistuksessa tarvittavia apuvälineitä, elintarvikealan palveluita sekä jonkin verran käsityöosaamista.

Messujen avajaispäivänä ohjelmassa on virallisten avajaisten lisäksi tietoiskuja muun muassa asiakastyytyväisyydestä ja lähiruuasta. Lauantaina ja sunnuntaina messuvieraita viihdyttää kokki Jaakko Kolmonen, jonka näytöskeittiössä syntyy luomupossua kasvisten kera ja kalaa paistokivellä. Messuportit ovat avoinna perjantaina kello 11 - 19 ja viikonloppuna kello 9 - 17. (Finfood)

Lisätietoja osoitteesta: www.ruokamessut.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja