Mainos

Katy Perryn rohkeaakin rohkeampi tyyli

Laulaja Katy Perry säväytti jälleen muutama päivä sitten pukeutumalla muoviseen pikkumekkoon, jota koristivat sekä Yhdysvaltojen että Britannian lippujen värit. Tähden yllä on nähty myös aikaisemmin varsin rohkeita vaateviritelmiä.

Helmi kokosi yhteen laulaja Katy Perryn viimeisimmät erikoiset ja rohkeat vaatekokeilut. Muun muassa Hot 'n' Cold -hitistään tunnettu laulaja on esiintynyt esimerkiksi pienissä mikroshortseissa sekä kimaltavissa strassimekoissa.

– En seuraa trendejä. En vain ole kiinnostunut sellaisista vaatteista, joita kaikki muut käyttävät. Minulla on minun oma lookkini, jota kutsun Lolitan ja vanhan Hollywood-glamourin sekoitukseksi. Mutta joskus haluan sekoittaa tyyliäni ja olla vielä särmikkäämpi, Katy Perry kertoi Women's Health -lehdessä.

– Minä pidän kokeiluista ja minusta on täysin ok päätyä huonoiten pukeutuneiden listoille. Se on tapahtunut jo monta, monta kertaa, mutta olen ylpeä kyseisistä asuvalinnoistani. Ajattelen vain, että "itsepähän hankit samanlaiset vaatteet muutaman vuoden päästä." Se on minun ja siskoni yhteinen vitsi. Siskoni ei ikinä ymmärtänyt vaatteita, joita raahasin kotiin vintage-liikkeistä. Kaksi vuotta myöhemmin samaa lookkia myytiin Urban Outfittersissä, Perry jatkoi.

Osittainen lähde: Women's Health

Katso kuvat Katyn viimeisimmistä asuvalinnoista!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.