Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

"Katso, tässä on minun korvani!" – Saksalaislehti muisteli, kuinka Niki Laudan raju pila sai jenkkitoimittajan pois tolaltaan

4:31
Niki Lauda kertoi MTV Urheilulle uransa huippuhetkistä vuonna 2017.

Saksalaislehti Süddeutsche Zeitung Magazin on kunnioittanut Niki Laudan poismenoa julkaisemalla pätkän F1-legendan ja häntä Rush-elokuvassa näytelleen Daniel Brühlin haastattelusta.

Lauda oli tunnetusti elokuussa 1976 erittäin pahassa onnettomuudessa Nürburgringin radalla. Hän sai tilanteesta muun muassa vakavia palovammoja, mutta teki kuitenkin sensaatiomaisen paluun F1-kisoihin vain puolitoista kuukautta myöhemmin.

Lauda kertoi saksalaislehdelle vuonna 2013, kuinka hän palasi Brühlin kanssa onnettomuuspaikalle yhdysvaltalaistoimittajien pyynnöstä. Anekdootti paljastaa, että Lauda osasi suhtautua rajuun onnettomuuteen mustalla huumorilla.

– Kyseessä oli yksi yhdysvaltalainen aamuohjelmien juontajista. He tulivat Nürburgringille, ja tämä pitkä vaalea nainen halusi tehdä haastattelun onnettomuuspaikalla. He ajattelivat: "Oi, hän varmaan itkee, ja siitä tulee todella tunteikas hetki!" aloitti Lauda.

– Olin kuitenkin ottanut hotellin aamiaiselta mukaani pienen voisarven ja laittanut sen nurmelle. Nainen aloitti: "Herra Lauda, miltä tuntuu olla täällä…" Vastasin: "Hei, hetki", ja kävelin pari askelta nurmella. Hän kysyi: "Mitä sinä oikein teet?” Sanoin: "Katso, tässä on minun korvani!" Se riitti hänelle, ja hän meni aivan sekaisin. Koko juttu piti kuvata alusta saakka, tarinoi Lauda lehdelle kuusi vuotta sitten.

Lauda voitti F1-urallaan kolme maailmanmestaruutta.

Alla SZ Magazinin twiitti.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja