Katso kuvat: Kuuma morsian pukeutuu punaiseen

Valkoinen on ollut perinteinen hääpuvun väri. Olisiko uskalias punainen kuitenkin enemmän sinun juttusi?

Toronton muotiviikoilla esiteltiin kirkkaanpunaista muotia, kun The Heart Truth Fashion Show pääsi vauhtiin.

Näytöksessä huikaisevanvärisiä asuja esittelivät paikalliset julkkikset, joiden lavaeleet olivat tavallisten näytösmallien ilmeettömyyden selkeä vastakohta. Miksei lavalla saisi nauraa ja vaikka vilkutella?

Punainen sopii oivasti iltapuvuksi, mutta miten on: olisiko punaisesta rohkean morsiamen väriksi? Katso kuvat alta ja tee päätöksesi!

The Heart Truth Fashion Show

Koomikko Caroline Rhea (vas.) oli saanut kannettavakseen muhkean ja raskastekoisen puvun, jonka hauska pikkutakki peittää käsivarret. Juhlava, kierteinen puku on koristeltu helmasta kukkasella.

Paikallinen journalisti Marci Ien esitteli hennompaa luomusta, jonka toisella olkapäällä liehuu laahuksenomainen kangaskaistale. Hulmuava mekko liehuu kantajansa mukana.

Kermakakkupukujen ajan on ennustettu olevan ohi: nyt on muotia eleettömyys ja puvut, jotka tuovat mieleen kreikkalaisen jumalattaren. Päätoimittaja Jane Francisco (vas.) esitteli kapeaa pukua, joka on yksinkertaisuudessaan juhlavan tyylikäs.

Tv-toimittaja Erin Cebulan asussa on juhlavasti laskeutuva niska, joka paljastaa morsiamen selän kauniisti. Laskeutuvaa kangasta nähdään myös liehumassa puvun etupuolella.

Juhlavuutta? Täältä pesee! Ashleigh McIvon (vas.) yllä nähtiin röyhelöin koristeltu, lyhythelmainen asu. Puku ei laskeudu hulmuavasti, vaan vaatii kantajaltaan asennetta. Tämä morsian ei jää huomaamatta!

Samaa tyyliä sulavammassa muodossa esittelee näyttelijä Linda Cullen. Leveä vyö jakaa asun kahteen hyvin erilaiseen osaan, jotka kuitenkin sointuvat oivasti yhteen. Röyhelöt eivät ole vain nuorten naisten juttu!

Hihaa vai ei? Miksei saman tien sekä-että! Taitoluistelija Joannie Rochetten (vas.) yllä nähdään samettinen juhlaluomus, jonka toinen puoli paljastaa kantajansa käsivarret. Olkapäällä lepää lantiolle asti levittäytyvä kukka juhlan tuntua luomassa.

Hillitympää tyyliä hakevalle sopii oivasti journalisti Robin Gillin kantama jumalatartyylinen puku, johon hentoiset kultaketjunauhat tuovat juhlavuutta.

Tv-persoona Tanya Kim oli puettu lyhyeen minimekkoon, jonka vyötäröä halkoo musta nauha. Koska mini on nyt in, morsiusneitoset voivat harkita ylleen myös punaista juhlapukua!

Dramatiikkaa Toronton muotiviikoille toi näyttelijä Sheila McCarthy yllään näyttävä punainen takki. Oli morsiuspuvun väri mikä tahansa, sen voisi oivasti piilottaa ylellisen punaisen takin alle!

MTV3/Helmi
Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat