Mainos

Katkarapusalaatti

  • 1 kg kokonaisia katkarapuja
  • 1 l vettä
  • 5,5 dl limettimehua
  • 2 punasipulia silputtuna
  • 2 rkl soijakastiketta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 kurkkua paloiteltuna
  • 1 paprika paloiteltuna
  • 1 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna

Kuori katkaravut. Laita isoon kulhoon. Sekoita vesi, limettimehu, punasipuli, soijakastike, suola ja pippuri. Kaada marinadi katkarapujen päälle, sekoittlee varovasti ja anna marinoitua vähintään puolisen tuntia. Lisää kurkku- ja paprikakuutiot ja tillisilppu. Sekoita.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.