Katie Holmes: Farkkutytöstä julkkisladyksi

Katie Holmesin tähtityyli

Wireimage/AOP

Edesmenneen teinisarjan tähti ja avioliitostaan Tom Cruisen kanssa kuuluisa Katie Holmes on varttunut lapsenkasvoisesta farkkutytöstä glamourhenkiseksi kaunottareksi.Katien sensuelli tyyli on selkeiden asuvalintojen, hillityn meikin ja upean kampauksen ansiota. Katso Katien muodonmuutos teinitytöstä aikuiseksi naiseksi.Tästä kaikki alkoi. Dawson`s Creek toi parikymppisen Katien kaikkien tietoisuuteen. Lapsenkasvoinen ja sarjaan nuorekkaasti puettu Katie on kaukana siitä ladysta, joka nykyään astelee punaisella matolla.

Myös Katien arkityyli oli hänen uransa alkuaikoina kuten muillakin nuorilla. Ajan muotia noudattelevat farkut näyttävät nyt hieman huvittavilta. Rento t-paitalook saa nuoren tähden näyttämään ihan naapurintytöltä.

People-lehti valitsi Katien vuonna 2005 yhdeksi parhaiten pukeutuvista julkkiksista. Näissä kuvissa tähden look on kuitenkin vähän homssuinen. Helmen toimitus ei myöskään haikaile kaulapantojen perään.

Kihlautuminen, avioliitto ja lapsen saaminen Tom Cruisen kanssa näyttävät muuttaneen Katien tyyliä aikuismaisempaan suuntaan.

Naisen voi yhä nähdä farkkuihin pukeutuneena, mutta yhä useammin Katie valitsee ainakin julkisiin näyttäytymisiinsä juhlallisen mekon ja korkeat korot. Vaikuttaakohan asuvalintoihin parin viidentoista vuoden ikäero?

Katien uusin muutos on muodikas polkka, joka sopii hänelle tyrmäävän hyvin. Katien elegantin tyylin salaisuus on hillitty meikki ja selkeät asuvalinnat. Toisinaan nuoren naisen aikuismaiset asut ovat kuitenkin liikaa. Kolmekymppisen ei tarvitse pukeutua kuin keski-ikäinen.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat