Kasperi Kapasen ja Pittsburghin NHL-kausi ohi: trilleri ratkesi jatkoajalla – näin Madison Square Garden sekosi venäläistähden maalista

New York Rangers vei seitsemännen ja ratkaisevan ottelun pudotuspelisarjassaan Pittsburgh Penguinsia vastaan maalein 4–3. Trilleri ratkesi jatkoajalla Artemi Panarinin rannelaukaukseen.

Seitsemännen ratkaisupelin ensimmäistä jatkoerää oli ehditty pelata 4 minuuttia ja 46 sekuntia, kun Artemi Panarin pääsi uimaan vetopaikkaan kesken Rangersin ylivoimapelin. Venäläistähden rannelaukaus ruuhkasta yllätti Penguins-vahti Tristan Jarryn, ja juhlat saattoivat alkaa.

Koko Madison Square Garden räjähti huutamaan Panarinin ratkaisusta.

Panarin kertasi maaliaan ottelun jälkeen.

– Rehellisesti sanottuna he (Penguins) ovat antaneet minun laukoa heti ensimmäisestä pelistä lähtien. Se on mennyt hieman minun piikkiini, että en ole tehnyt niistä paikoista, mutta ehkä minun pitää alkaa kuunnella kaikkien muiden neuvoja ja alkaa laukoa, Panarin kertoi.

Karvas tappio päätti Penguinsin suomalaishyökkääjän Kasperi Kapasen kauden, mutta hänen "vapautumisensa" maajoukkueen käyttöön on epävarmaa. Kapasen nykyinen sopimus on katkolla.

Sekä Kapanen että Rangersin Kaapo Kakko jäivät viime yönä pisteittä.

Newyorkilaisten sankari oli Panarinin ohella ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad, joka takoi tehot 1+2.

Rangers kohtaa seuraavalla kierroksella Carolina Hurricanesin NHL:n pudotuspeleissä.

Lue myös:

    Uusimmat