Karu arvio Stanley Cup -finaalisarjan ratkaisuhetkistä: Aleksander Barkovin kehonkieli paljastaa valtavat tuskat – "Käy sääliksi kapteenia"

Petteri Sihvonen lataa myrkyllisen arvion NHL-finaalien suomalaisjoukkueesta: "Minun käy sääliksi Aleksander Barkovia" 5:52
Petteri Sihvonen lataa myrkyllisen arvion NHL-finaalien suomalaisjoukkueesta: "Minun käy sääliksi Aleksander Barkovia"

Suomalaistähtien vahvistama Florida Panthers on nyt selkä seinää vasten. Stanley Cup on ensi yönä katkolla Vegas Golden Knightsille. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen virittää piiskansa, joka viuhuu rajusti Panthers-käskijä Paul Mauricen suuntaan. Mauricen toiminta on aiheuttanut esimerkiksi Barkovin pelitietokoneen jumittamisen. Päävalmentaja ei ole tarjonnut oikeastaan minkäänlaisia eväitä pelaajistonsa reppuun. Katso SIhvosen tyly arvio tässä jutussa olevalta videolta.

Maurice teki Sihvosen mielestä yhden harvoista onnistuneista ratkaisuista, kun viidennessä ottelussa hän yhdisti Panthersin suomalaisen voimakaksikon samaan kenttään. Valmentajan puskema pelityyli on Sihvosen sanoin kuitenkin kelvotona. 

Panthersin ja Golden Knightsin viiden finaaliottelu pelataan ensi yönä Las Vegasissa. Vegas voi yltää lyhyen seurahistoriansa ensimmäiseen Stanley Cupiin, sillä se johtaa ottelusarjaa 3–1.

Lue myös:

    Uusimmat