Kärpille dramaattinen voitto, Julius Junttilalle hattutemppu – ratkaisumaali kuumensi KooKoo-leirin tunteet

Kärppien voittomaali oli lähellä paitsiotilannetta 0:26

Oulun Kärpät avasi kuin avasi voitolla ensimmäisen pudotuspelikierroksen sarjan KooKoota vastaan. Kärpät oli parempi maanantain taistossa lukemin 4–2.

Kärpät tuli KooKoo-sarjan alkuun ryminällä, kun se siirtyi kolmessa ja puolessa minuutissa jo 2–0-johtoon. Maaliverkkoja heiluttivat Julius Junttila ja Joonas Kemppainen.

KooKoo hiipi maalin päähän toisessa erässä, kun Heikki Liedes kimmotti kiekon Kärppä-pakin David Rundbladin kautta sisään.

KooKoo tuli tasoihin kolmannen erän alkuhetkillä, kun Linus Andersson yllätti suorasta hyökkäyksestä lähes neljän kuukauden tauon jälkeen Kärppien maalille palanneen Joel Blomqvistin.

Illan taisto sai dramaattisen lopun, kun Kärpät iski 3–2-maalin ajassa 57.24. Tilanteessa Kärppä-pakki David Rundblad onnistui juuri ja juuri pitämään kiekon hyökkäysalueella. Sen jälkeen Julius Junttila oli avopaikassa: kiekko ylänurkkaan.

Kärppien johtomaali kuumensi KooKoo-leirin tunteet, sillä vieraiden mielestä osumassa oli paitsio.

Video kyseisestä osumasta näkyy jutun yläreunasta.

Loppuhetkillä Junttila täydensi hattutemppunsa iskettyään kiekon tyhjiin. Kärpille 4–2-voitto.

Sarja jatkuu heti tiistaina Kouvolassa. Tuolloin KooKoo on selkä seinää vasten, sillä voitolla Kärpät etenee puolivälieriin.

Toisessa parissa Ässät kaatoi TPS:n 2–1. Sarja on katkolla tiistaina Turussa.