Kärpät kaappasi MM-kultaleijonan puolustukseen

Vuoden 2019 MM-kultaleijona Miika Koivisto palaa Oulun Kärppiin.

Miika Koivisto, 32, on tehnyt Kärppien kanssa kahden vuoden sopimuksen. Koivisto pelasi edelliset vajaat neljä kautta SHL:ssä Växjö Lakersin riveissä ja mukaan tarttui kaksi Ruotsin mestaruutta, joista viimeisin tuli tänä keväänä.

Kärpissä Koivisto on pelannut kaudella 2017-2018, jolloin hän pääsi nostamaan Kanada-maljaa. Kärppä-kaudellaan Koivisto iski eniten pisteitä puolustajista (10+29).

Koivisto on pelannut SHL:n lisäksi yhden kauden KHL-kiekkoa Moskovan Dynamossa ja vajaan kauden Sveitsin liigaa SC Bernissä. Nyt Ouluun palaa kokenut pelaaja.

– Totta kai sitä on kasvanut pelaajana tässä vuosien aikana. Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän opit. Kamppailuvoimaa on tullut lisää. Pyrin liikuttamaan kiekkoa fiksusti, sijoittumaan järkevästi ja tekemään hyviä ratkaisuja hyökkäyspäässä, Koivisto kertoo Kärppien tiedotteessa.,

Kärppien kehitysjohtaja Lasse Kukkonen uskoo, että Kärppien puolustus on ensi kaudelle Koiviston värväyksen myötä kunnossa.

– Saadaan meille oululaisille tuttu, todellinen huippupuolustaja. Hänen uraansa kun tarkastelee, niin huomataan, että hän on voittanut useammassa eri paikassa, ja hänen mukanaan saadaankin lisää voittamisen kulttuuria arkeen, Kukkonen sanailee.

Lue myös:

    Uusimmat