Mainos

Karoliinan läpimurtovihjeestä luvattu palkkio ei näy poliisissa

Yksityisen rakennusalan yrityksen lupaamalla läpimurtopalkkiolla ei ole toistaiseksi ollut vaikutuksia Karoliina Kestin rikostapauksen tutkintaan, kertoo Pirkanmaan poliisilaitoksen päällikkö Aapo Nuotio.

–Uskoisin kyllä, että kaikki ne havainnot, jotka tähän liittyvät, on ilmoitettu meille. Jos tämä nyt tuo jotain lisäarvoa, niin se on tietysti hyvä, mutta poliisin kautta me emme halua tällaista palkkiota kanavoida, poliisipäällikkö Nuotio sanoo.

Yritys on luvannut 10 000 euron palkkion Karoliina Kestin läpimurtovihjeestä. Lahjoittajafirman edustaja otti yhteyttä Aamulehteen, josta myös poliisin tiedot palkkiosta ovat peräisin. Poliisipäällikkö ei tiedä, mikä yritys on kyseessä.

–Jokaisella kansalaisella, yrityksellä ja yhteisöllä on oikeus tällaisen palkkion luovuttamiseen, mutta me toimimme omien toimintatapojemme mukaan. Vetoamme yleisöön, että kaikki ne havainnot, jotka tähän juttuun liittyvät, kerrottaisiin poliisille, johtuivat ne sitten vihjepalkkiosta tai ei, poliisipäällikkö Nuotio sanoo.

Nuotion mukaan tarjottu vihjepalkkio on heille uusi kokemus. Joitakin palkkioita on aiemmin luvattu asianomistajataholta.

Kadonneen Karoliina Kestiin liittyvä rikostutkinta jatkuu aktiivisena. Silti vastausta siihen löytyykö tyttö, on tässä vaiheessa mahdotonta sanoa.

–Me toivotaan kovasti, että tämä asia selviäisi mahdollisimman nopeasti, Nuotio sanoo.

15-vuotias Karoliina Kesti on ollut kateissa kuukauden. Poliisi tutkii tapausta tappona.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.