Mainos

Karoliina Kestin katoamisessa yllätyskäänne

Tamperelaisen Karoliina Kestin katoamisyönä nähty ja BMW-auto ei sittenkään näytä liittyvän tytön katoamiseen, kertoo Pirkanmaan poliisi.

Poliisin saamien monien yleisövihjeiden perusteella vaikuttaa siltä, että havainnot pitkään etsitystä autosta ja sen matkustajista on tehty muulloin kuin Kestin katoamisaikaan.

Epäilys ajankohdan oikeellisuudesta heräsi, kun poliisi sai BMW:stä ja sen vieressä olevista henkilöistä osittain ristiriitaisia havaintoja. Poliisin haastattelemien silminnäkijöiden joukossa on muun muassa taksinkuljettajia, joiden antamien kyytien tarkemmissa selvityksissä on pystytty osoittamaan, ettei heidän kertomaansa BMW-havaintoa ole voitu tehdä katoamisajankohtana.

Poliisi uskookin nyt tutkimustensa perusteella, että silminnäkijöiden keskenään ristiriitaiset havainnot on tehty eri päivänä tai eri aikaan kuin ensin luultiin.

BMW totta, päivä väärä

Poliisi edelleen pitää todennäköisenä, että Nokiantiellä Salmenranta-nimisen tien risteyksen jälkeen tien oikealla puolella olevalla bussipysäkillä on ollut silminnäkijöiden kuvaama BMW-auto ja sen vieressä henkilöitä ja myös skootteri. Poliisitutkimusten mukaan havainnot on kuitenkin tehty eri aikaan kuin Karoliinan katoamisajankohtaan 31. heinäkuuta.

Poliisi pyytää pysäkillä tai sen läheisyydessä katoamisajankohtana olleita ilmoittautumaan poliisille. Havainnot voi soittaa poliisin numeroon 050-3998024 tai 07187 45802 tai sähköpostiin pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Poliisi tutkii yhä katoamista tappona. Tamperelainen Karoliina Kesti nähtiin viimeisen kerran nuorten illanvietossa heinäkuun lopussa. Hänen skootterinsa löydettiin aamulla tienvarresta.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.