Karmivia suomalaisuutisia! Juuse Saros ja Anton Lundell loukkaantuivat

Yön NHL-kierros oli suomalaisittain pitkälti epäonnekas, kun Nashville Predatorsin Juuse Saros ja Florida Panthersin Anton Lundell loukkaantuivat.

Nashvillen suomalaisvahti Saros jätti Calgary Flamesia pelatun ottelun kesken kolmannessa erässä, kun hän poistui vahvasti ontuen kaukalosta. Saros ehti venyä ottelussa kiekon eteen 30 kertaa.

Sarosin loukkaantuminen on yön kierroksella pudotuspelipaikkansa varmistaneelle Nashvillelle valtava takaisku, sillä suomalaisvahti on kantanut tolppien välissä hurjaa vastuuta. Saros on pelannut tällä kaudella peräti 67 ottelua ja ollut suuressa roolissa Nashvillen menestyksessä.

Nashville hävisi ottelun lopulta jatkoajalla 4-5-lukemin. Nashville-hyökkääjä Mikael Granlund saalisti kolme syöttöpistettä.

Myös NHL:ää johtava Florida sai ikäviä uutisia yön ottelukierroksella, kun tähtinuorukainen Anton Lundell jätti Boston Bruinsia vastaan pelatun ottelun kesken ylävartalovamman vuoksi. Myös joukkueen luottopuolustaja Radko Gudas loukkaantui ottelussa.

– Yritämme olla viisaita pienten nyrjähdysten ja muiden kanssa. Meidän täytyy arvioida heidän tilanteensa uudelleen ja katsoa, milloin he ovat pelikuntoisia, päävalmentaja Andrew Brunette summaa kaksikon tilannetta.

Itse ottelu päättyi Bostonin 4-2-voittoon. Huippuvireessä oleva Boston-hyökkääjä Erik Haula vastasi joukkueensa ensimmäisestä täysosumasta.

Lue myös:

    Uusimmat