"Katastrofiliukkari" kostautui kalliisti – ongelmatähti tyylitteli Bayern Münchenin verkkoon kylmäävällä tyylillä: "On pojalla kovat hermot"

Mauro Icardi upotti tasoituksen Panenkalla – "On pojalla kovat hermot" 3:04
Mauro Icardi upotti tasoituksen legendaarisella tyylinäytteellä – MTV Urheilun selostaja Tuomas Virkkunen vaikuttui

Bayern München oli Galatasarayn vieraana ensimmäisen vartin jyrän alla. Silti se hankkiutui sen aikana 1–0-johtoon käytännössä ainoan maalipaikkansa turvin.

Turkkilaisten lukuisten maalipaikkojen lomassa Bayern hyödynsi yhden vastaiskunsa tyylillä ja teholla. Leroy Sanen syöttö tavoitti kuin tavoittikin Kingsley Comanin, jonka rauhallinen viimeistely upposi takanurkkaan. Tilannetta edelsi Galatasarayn puolustajan Kazimcan Karatasin arviointivirhe tämän yrittäessä katkaista syöttöä.

– Tämä liukkari oli aivan katastrofiliukkari Galatasarayn puolustajalta, Mika Väyrynen kommentoi MTV Urheilun lähetyksessä

– Erittäin huonoa puolustamista Karatasilta. Jos lähdet tuohon liukuun, tilanne on katkaistava, Huuhkajien valmennusryhmään kuuluva Mika Nurmela lisäsi.

Coman on ollut viime aikoina tehokas: neljässä edellisessä ottelussa kaikki kilpailut huomioiden ranskalainen on upottanut pallon verkkoon kolme kertaa.

Kingsley Coman ei vieraskoreillut Turkissa – saksalaisten ensimmäinen tilanne johti heti maaliin 1:15
Kingsley Coman ei vieraskoreillut Turkissa – saksalaisten ensimmäinen tilanne johti heti maaliin

Puolen tunnin kohdalla Galatasaray sai rangaistuspotkun Joshua Kimmichin ja Kim Min-Jaen huolimattoman yhteistaklauksen seurauksena. PSG:ssä, Interissä ja Argentiinan maajoukkueessa vuosien varrella monissa kahnauksissa joukkuetovereiden ja valmentajien kanssa ollut hyökkääjä Mauro Icardi jatkoi tehokasta kauttaan tyylikkäällä tavalla. Icardi on tehnyt tällä kaudella Galatasarayn paidassa 14 ottelussa 13 maalia ja syöttänyt kaksi.

Avausjakson leimallinen piirre oli Galatasarayn vahva ja tehokas prässi, joka tuotti niin Icardille kuin muillekin kotijoukkueen pelaajille erinomaisia maalipaikkoja, jotka kirjattiin avausjaksolla Galatasarayn hyväksi 4–1.

Milanossa Internazionale johtaa avausjakson jälkeen Salzburgia 1–0 Alexis Sanchezin maalilla.

Juttua ja otsikkoa muokattu kello 20.37. Lisätty asiantuntijoiden näkemykset Karatasin katkoyrityksestä.

Lue myös:

    Uusimmat