Karita Tykkä lehdelle: Piiskasin kroppaani liikaa

Urheilullinen juontaja-malli Karita Tykkä tunnustaa treenaamisensa menneen joitakin vuosia sitten yli äyräiden. Kaunotar kertookin kärsineensä pahasta treenikierteestä, jonka myötä piiskasi vartaloaan aivan liikaa yhä parempien suoritusten toivossa.

MTV3:lla nähtävää Elixir-liikuntaohjelmaakin luotsaava Tykkä kertoo tajunneensa hellittää tahtia, kun kovasta treenaamisesta huolimatta tulokset huononivat, eikä urheilu tuntunut hyvältä.

– Tuli herätys, ja tajusin, että tämä on ihan liikaa. Huomasin istuvani salilla suurin piirtein itku kurkussa ja ymmärsin, että jotain on vähän pielessä, Karita kertoo Ilta-Sanomille.

Nainen päätti pitää pitkän tauon treenaamisesta, jonka jälkeen urheilu alkoikin jälleen maistua – mutta maltillisesti. Karita toteaakin, että osaa nykyään kuunnella tarkemmin kehonsa viestejä ja osaa samalla olla armollisempi itselleen.

Rennompaan elämänasenteeseen on vaikuttanut myös onnellinen parisuhde Petri Tykän kanssa. Edes keskeneräinen talonrakennusprojekti ei ole saanut pariskunnan pinnoja kiristymään.

– Kun on yhteinen unelma tai päämäärä – oli se sitten talo tai joku muu haastava projekti – niin puhaltamalla yhteen hiileen selviää kaikesta, Karita toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat