Karavaanarit: Näin nousee Laura Voutilaisen jalka, katso!

Karavaanarit-ohjelmassa Päivi ja Sirpa tapasivat joukon kotimaisia tähtiartisteja vieraillessaan Tapsan tahdeilla. Samalla Laura Voutilainen pääsi näyttämään taivutustaitojaan.

Messilän oma emäntä Päivi Saarela jatkoi matkaansa ystävänsä Sirpan kanssa Nokialle Tapsan tahteihin. Kaksikko törmäsi vierailunsa aikana moniin tuttuihin tähtilaulajiin.

Naiset seurasivat muun muassa Iskelmä Finlandia -palkinnon jakoa ja kohtaavat sekä Laura Voutilaisen että Pepe Willbergkin. Voutilaiselta kaksikko uteli, millä mielin tuore Iskelmä Finlandia -voittaja oli takahuoneessa ollut palkintouutisen jälkeen.

– Pepe oli ihan puulla päähän lyöty. Kysyin häneltä miltä tuntuu, niin hän sanoi, että nyt vasta alkaa järkytys laantua, Voutilainen paljasti Päiville ja Sirpalle.

Jaksossa Voutilainen pääsi myös esittelemän notkeuttaan. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vuonna 2012 kilpaillut laulajatar esitteli pitkiä sääriään nostelemalla jalkojaan vauhdikkaasti korkeuksiin. Lauraa pyöräytteli parketilla tanssija Marko Keränen.


ma-ke klo 19.30 MTV3-kanavalla

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat