Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Kalastajan pata 3.3.2001

Julkaistu 04.06.2001 15:05

toim. Sari-Leena Heilanen

Kalastajan pata


4 rkl oliiviöljyä
2 sipulia
2 punaista paprikaa
1 prk (400g) säilykeherkkusienipaloja
1 prk (400g) tomaattimurskaa
2 1/2 dl vettä
1 tl timjamia
suolaa ja pippuria
500g haukifilettä
silputtua persiljaaKuori ja viipaloi sipulit. Pese ja leikkaa paprikat suikaleiksi. Kuumenna öljy pannulla ja laita sipulit sekä paprikat pannulle muutamaksi minuutiksi. Avaa molemmat säilykepurkit ja laita sekä herkkusienet että tomaattimurska pannulle. Lisää vesi ja mausteet.
Leikkaa molemmat kalafileet neljään osaan - laita kalapalat kypsymään pannulle vihannesten päälle. Anna kalapalojen kypsyä kunnes liha on täysin vaaleaa. Voit halutessasi käyttää kalan myös seitä tai siikaa.
Tarkista vielä maku. Tarjoa kalastajan pataa joko keitetyn riisin kanssa tai paahda vaalea leipä, jonka asetat keittolautasen pohjalle. Annostele kalastajan pataa paahdetun leivän päälle.

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Tässä on oikea tapa leikata graavilohiSydänkohtauksen riski nousee huomattavasti jouluaattona – lääkäri listaa kolme syytä"Seeprajuominen" on nyt selkeä ilmiö joulupöydässäJoulupöydän juustot kuntoon: Asiantuntija kertoo, miksi paksukaan homekerros ei aina ole vaarallinenMeteorologi Jenna paljasti kolmen päivän ruokavalionsa: "En suosittele tätä kenellekään"Kaivoluoto vs. Syrjänen: Kaksi tapaa tehdä graavilohi, mutta kumpi on parempi?

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:56
    Jouluruoka

    Tässä on oikea tapa leikata graavilohi

  • 17:59
    Sydänterveys

    Sydänkohtauksen riski nousee huomattavasti jouluaattona – lääkäri listaa kolme syytä

  • 16:44
    Jouluruoka

    "Seeprajuominen" on nyt selkeä ilmiö joulupöydässä

  • 15:13
    Jouluruoka

    Joulupöydän juustot kuntoon: Asiantuntija kertoo, miksi paksukaan homekerros ei aina ole vaarallinen

  • 12:20
    Jouluruoka

    Meteorologi Jenna paljasti kolmen päivän ruokavalionsa: "En suosittele tätä kenellekään"