Mainos

Kaksi kuoli autoturmassa poliisia paetessaan

Kaksi nuorta miestä sai surmansa ja kolme nuorta naista loukkaantui pahassa autoturmassa viime yönä Salossa.

Henkilöauton tieltä suistumista klo 0.22 edelsi hurja pakoyritys, kun kuljettaja yritti karistaa kannoiltaan poliisipartiota. Poliisipartio havaitsi Salon keskustassa punaista liikennevaloa vasten ajaneen auton, jota se lähti seuraamaan. Henkilöauto kiihdytti paetakseen poliisia ja ajoi kaupunkialueella nopeudella 130 km/h.

Auto kääntyi pohjoiseen päin maaseudulle johtavalle Salaistentielle, jota se ajoi noin kilometrin käyttäen enemmän nopeutta kuin 100 km/h. Tälläkin osuudella oli nopeusrajoituksena 50 km/h.
-Vasemmalla kaartuvassa mutkassa auto menikin suoraan, kaatui ja törmäsi katto edellä päin puita, kertoo vanhempi konstaapeli Hannu Hatakka Salon poliisista.

Silmittömään pakoon vaikutti poliisin arvion mukaan se, että kuljettaja oli valvonnan alaisena ns. poistumiskiellossa. Lisäksi hän oli ajo-oikeudeton. Nuorukainen oli valvonnassa tekemiensä omaisuusrikosten, lähinnä murtojen takia. Häntä ei ollut vangittu, mutta hän ei saanut liikkua määrätyn ajan jälkeen kaupungilla.
-Ilmeisesti hän pelkäsi sitä, että jos hän joutuisi kiinni, hän joutuisi vankilaan, arveli vanhempi konstaapeli Hatakka. Poliisi tutkii myös, oliko alkoholilla osuttaa turmaan.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.