Mainos

Kaikkien aikojen unelmatyö avoinna: Syö, nosta isoa palkkaa ja loistoedut!

Brittiläisessä Kolumbiassa sijaitseva Richmondin kaupunki hakee palkkalistoilleen ruokablogaajaa kokonaiseksi vuodeksi.

Richmondin kaupungin matkailutoimisto hakee tällä hetkellä sopivaa ruokablogaajakandidaattia ympäri maailman. Kaupunki suorittaa työhaastatteluja Skypen välityksellä.

Richmondin kaupunki on matkailutoimiston mukaan gastronomian piilotettu helmi ja kaipaakin tällä saralla hieman enemmän nostatusta. Uuden ruokablogaajan tehtävä onkin houkutella Richmondiin entistä enemmän ruokaturisteja, sillä kaupungissa piilee muun muassa yli 400 aasialaista herkkuravintolaa.

Kaupunkiin palkattavan ruokablogaajan tehtäviin kuuluu vierailla vähintään yhdessä kaupungin ravintolassa päivittäin. Vuoden kestävä työsopimus lihottaa palkkapussia noin 40 000 eurolla ja kaupunki kustantaa työntekijälle kaikki asumis- ja elämiskustannukset. Tämän lisäksi ruokablogaaja saa jokaisesta ravintolasta syömisstipendit. Ja pitäähän blogaajan toki pitää linjansa kunnossa kaiken sen syömisen keskellä. Kaupunki kustantaakin työntekijälle jäsenyyden paikalliseen kuntokeskukseen.

– Kaupunkimme kulinaarinen tarjonta on poikkeuksellinen, ja uskomme, että paras tapa näyttää tämä ihmisille on netissä vaikuttavan ruoanystävän silmien ja vatsan kautta, Richmondin matkailutoimiston edustaja Tracy Lakeman totesi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.