Mainos

Kaikki irti kodin pienestä alkovista

Kodin pieni alkovi voi olla ilostus tai kauhistus, sisustajasta riippuen. Miten alkovin voisi hyödyntää sisustuksessa? Kodin pieni alkovi voi olla sisustajalle harmin lähde.

Sänky alkoviin ei mahdu, ja nojatuolikin näyttää siellä höperöltä yksinään. Allaboutyou.com neuvoo, miten otat pienestä alkovista kaiken irti.

Toimistotila

Pienen, laatikollisen pöydän asettaminen alkoviin muuntaa tilan minimaaliseksi kotitoimistoksi. Valitse kodin sisustukseen sopiva, esimerkiksi viehättävä vintagepöytä. Alkovin peräseinän voi maalata samalla värillä kuin pöydän, tai yhtenäistä teemaa voi jatkaa tauluilla tai hyllyköllä.

Ripusta pöydän yläpuolelle ilmoitustaulu; pöydän päällä voit säilöä tärkeitä papereita laatikoissa

Kuvagalleria

Hanki useita samanlaisia kehyksiä, ja muuta alkovisi seinät taidegalleriaksi. Kehystä valokuvia, lasten piirustuksia tai muita tunnearvoltaan tärkeitä papereita. Voit myös yhdistää kehykset toisiinsa värin avulla: useat erimalliset, samaa sinisen sävyä olevat kehykset toimivat yhdessä.

Lukunurkka

Matala, tukeva ja jalaton senkki toimii lukualustana, ja sen laatikoista löytyvät sarjakuva- ja naistenlehdet. Senkin päälle voi asettaa pehmusteen ja tyynyjä; alkovin peräseinälle voi ripustaa hyllykköjä, joilla romaanit odottavat lukijaansa. Seinälle kiinnitetty lukuvalo viimeistelee kokonaisuuden.

Medianurkkaus

Keräiletkö DVD-elokuvia, vinyylejä tai muita tallennealan aarteita? Asenna alkoviin sopivankokoiset hyllyköt lattiasta kattoon asti, tai hanki kapea, korkea kaappi, joka uppoaa alkoviin. Pinoa aarteesi hyllyille.

MTV3

Lähde: Allaboutyou.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.